🍷 Gran Claustro Empordà hurmaa eleganssillaan ja kuivan makuprofiilillaan, joka vie aistit mukanaan
🍽️ Tämä punaviini on ihanteellinen herkullisen kikhernecurryn tai aromikkaan kurpitsalaatikon kanssa, sillä se kehittää aromiaan jokaisen suupalan myötä
🇪🇸 Tämä exclusive viini Castillo Pereladalta yhdistää Cabernet Sauvignon-, Samsó- ja Shiraz-rypäleet, joita on korjattu Kataloniassa
pakkaus!
Lisätietoja Gran Claustro Empordà DO - Castillo Perelada
Lasissa Gran Claustro Empordà Castillo Pereladan kynästä on tiheä purppuranpunainen väri. Reunoilta tämä espanjalainen punaviini näyttää muutoksen granatinpunaiseksi. Kun viinilasia heilutetaan, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä ilmenee vahvoina kirkkoikkunoina lasin reunalla. Tämä Kataloniasta tuleva punaviini vakuuttaa aromeillaan, joissa maistuu varjoherukka, mustakirsikka, luumu ja ploomi. Sukeltaessamme aromeihin syvemmin esiin nousevat idän mausteet, tumma suklaa ja kaakaopapu.
Tämä viini viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jääsokeripitoisuudella. Kuten ikoni-viinisegmentissä voi odottaa, tämä espanjalainen viini hurmaa luonnollisesti kaiken kuivuuden keskellä hienolla tasapainolla. Maku ei vaadi välttämättä paljon sokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu uskomattoman lihallisella ja tiheällä rakenteellaan. Tämä Katalonian viinialueelta tulevan punaviinin finaali ilahduttaa lopuksi kauniilla jälkimaulla. Jälkimakuun lisätään lisäksi mineraalisia vivahteita savi- ja liuskevaltaisilta maanpinta-alueilta.
Gran Claustro Empordàn vinifikaatio Castillo Pereladalta
Vahva Gran Claustro Empordà Espanjasta on sekoitus, joka on valmistettu Cabernet Sauvignon-, Samsó- ja Shiraz-rypäleistä. Kataloniassa viiniköynnökset, jotka tuottavat rypäleet tälle viinille, kasvavat savi- ja liuskekivimailla. Viinienkorjuun jälkeen rypäleet toimitetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajittelevat ja murskaavat huolellisesti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puukokeissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Gran Claustro Empordà kypsytetään vielä 18 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Gran Claustro Empordà:lle Castillo Pereladalta
Koe tämä espanjalainen punaviini parhaimmillaan 15 - 18 °C:ssa seurana kikhernecurrylle, kurpitsapaistokselle tai spagetti capers-tomaattikastikkeella.
- Lisää tuotteita osoitteesta Castillo Perelada