🍷 Tutustu Carnuntum Cuvéen eleganssiin, sen hienosti tasapainotetun makuprofiilin ja viettelevien aromien, kuten mustakirsikoiden ja katkera suklaa, kanssa
🍽️ Nauti tätä punaviiniä parhaimmillaan vasikantafelspitzin tai Boeuf Bourguignonin kanssa ja koe harmonisia makuelämyksiä
🇦🇹 Valmistettu huolellisesti valituista rypälelajikkeista, kuten Blaufränkisch, Pinot Noir ja Zweigelt, arvostetussa Markowitsch-viinitilassa vaikuttavassa Carnuntumin viinialueessa
pakkaus!
Lisätietoja Carnuntum Cuvée aus dem Carnuntum - Weingut Markowitsch
Carnuntum Cuvée Weingut Markowitschilta, joka tulee Itävallan Niederösterreichistä, tarjoaa pyöräytetyssä lasissa kirkkaan purppuranpunaisen värin. Nenälle tämä Weingut Markowitsch punaviini esittelee monia mustakirsikoita, luumuja, varjokirsikoita ja ploomia. Kuin se ei olisi jo vaikuttavaa, suurista tammitynnyreistä kypsyminen tuo mukaansa lisää aromeja, kuten pyökki-savua, tummaa suklaata ja vaniljaa.
Tämä viini viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se pulloituu vain 1,4 grammaa jäännössokeria. Kuten odottaa saa korkealaatuiselta viiniltä, tämä itävaltalainen ihastuttaa kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Maku ei vaadi aina paljon jäännössokeria. Tämä tiheä ja lihaksikas punaviini esittäytyy suussa tasapainoisena ja monipuolisena. Sen voimakkaat hedelmähapot tekevät Carnuntum Cuvéesta suussa vaikuttavan raikkaan ja eläväisen. Loppumaussa tämä kypsyyvä punaviini Niederoesterreichin viinialueelta hämmästyttää hyvällä pituudellaan. Mustakirsikoiden ja varjokirsikoiden vivahteet tekevät paluunsa. Jälkimaussa esiintyy vielä mineraalisia vivahteita savesta ja hiekasta dominoiduista maista.
Weingut Markowitsch Carnuntum Cuvée -viinin vinifiointi
Tämä tasapainoinen punaviini Itävallasta valmistetaan rypälelajikkeista Blaufränkisch, Pinot Noir ja Zweigelt. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Niederösterreichissa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savesta, hiekasta ja sorasta koostuviin maihin. Käsinhillon jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajiteltiin ja jauhettiin varoen. Sen jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsyminen muutamien kuukausien ajan barrique- ja suurissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Weingut Markowitsch Carnuntum Cuvéelle
Nauti tätä itävaltalaista punaviiniä mieluiten 15 - 18 °C:ssa seurana vasikanpihvi papujen ja tomaattien kanssa, Boeuf Bourguignonin tai täytettyjen paprikoiden kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markowitsch