🍷 Birgit Braunsteinin Blaufränkisch Heide paljastaa luonteensa elegantin barrique-kypsytyksen kautta ja hurmaa samettisella tekstuurillaan.
🌿 Tämä punaviini on täydellinen vihannes-couscousin kanssa naudanlihapyöryköiden tai timjamilla maustetun sipulipiirakan kera – se on nautinto joka tilaisuudessa.
🌍 Tämä ainutlaatuinen Blaufränkisch-rypälelajike kauniista Burgenlandista antaa viinille erottuvan sävyn.
pakkaus!
Lisätietoja Blaufränkisch Heide - Birgit Braunstein
Tammitilassa kypsytetty Blaufränkisch Heide Burgenlandin viinialueelta tarjoilee lasissa kirkasta purppuranpunaista väriä. Punaviinilasiin kaadettuna tämä itävaltalainen punaviini näyttää upeita ilmeikkäitä aromeja mustaherukasta ja hapankirsikasta, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet, joita tammitus tuo mukanaan.
Birgit Braunsteinin Blaufränkisch Heide on juuri oikea valinta kaikille, jotka pitävät kuivasta. Se ei kuitenkaan koskaan näytä köyhältä tai karhealta, kuten korkealaatuisten viinien odotettaisiin. Tämä samettinen punaviini esittelee suutuntumaltaan tasapainoista ja monimutkaista makua. Tasapainoinen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Blaufränkisch Heide hemmottelee miellyttävällä suun tunteella, kuitenkaan luopumatta mehukkaasta elinvoimasta. Loppumaussa tämä nuorekas punaviini Burgenlandin viinialueelta ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Taas peilaantuvat aromit mustaherukasta ja hapankirsikasta.
Vinifikaatio Birgit Braunstein Blaufränkisch Heide
Tässä viinissä keskiössä on selkeästi yksi rypälelajike, nimittäin Blaufränkisch. Birgit Braunsteinin kauniisti tasapainotetussa lajikeviinissä on käytetty vain ensiluokkaista sadonkorjuuta. Viininkeruun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajittelevat ja hellästi rikkomat. Tämän jälkeen seuraa käyminen pienissä puukäyteissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä biologisesti tuotettua Blaufränkisch Heideä kypsytetään vielä muutama kuukausi tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Birgit Braunstein Blaufränkisch Heide
Nauti tätä bio-punaviiniä Itävallasta parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa vaihtoehtoisena viininä vihannes couscousin, naudanjauhelihapihvien, sipulipiirakan timjamilla tai paistetun bataatin kanssa lampaanjuustolla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Birgit Braunstein