🍷 Markus Pfaffmannin Blauer Portugieser Rosé hurmaa sen säihkeästi rubiinipunaisella värillään ja herkällä, hedelmäisellä makuprofiilillaan
🥗 Täydellisesti viilennettynä tämä rosé paljastaa täyden harmonian paahdettujen bataattien tai wok-vihannesten kanssa kalan kera
🇩🇪 Tämä viini, joka on valmistettu puhtaasta Blauer Portugieser -rypäleestä, heijastaa Karl Pfaffmannin viinitilan laatua
pakkaus!
Lisätietoja Blauer Portugieser Rosé feinherb 1,0 l - Markus Pfaffmann
Lasissa Blauer Portugieser Rosé Markus Pfaffmannista paljastaa upeasti hohtavan rubiininpunaisen värin. Markus Pfaffmannin Blauer Portugieser Rosé tarjoaa kielellä uskomattoman hedelmäisen maun, joka johtuu luonnollisesti sen jäännösmakeasta profiilista. Tämä raikas ja monipuolinen roseeviini esittäytyy kielellä kevyenä ja rapeana. Sen elinvoimainen hedelmähappo tekee Blauer Portugieser Rosésta kielellä uskomattoman raikkaan ja elinvoimaisen. Tämän nuorekkaan roseeviinin finaali Pfalzin viinialueelta hurmaa lopuksi hyvällä jälkimaulla.
Blauer Portugieser Rosén vinifikaatio Markus Pfaffmannilta
Saksalainen elegantti Blauer Portugieser Rosé on yksinomaan yhtä lajiketta oleva viini, joka on puristettu Blauer Portugieser -rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitehtaalle. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovaisesti. Sen jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsyminen hienohiivalla, ennen kuin viini lopulta siirretään.
Ruokasuositus Markus Pfaffmannin Blauer Portugieser Rosélle
Tätä saksalaista roseeviiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin jäähtyneenä lämpötilassa 8 - 10 °C. Se sopii täydellisesti seuraksi paahdetuille bataateille vuohenjuuston kanssa, wok-vihanneksille kalan kanssa tai japanilaiseen tyyliin valmistetulle nieriälle vihannesten kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Karl Pfaffmann