Lisätietoja Viognier trocken - Seebrich
Reinhessenin viininviljelyalueelta peräisin oleva Viognier paljastuu lasissa loistavan kullankeltaisena. Valkoviinilasiin kaadettuna tämä Saksasta peräisin oleva valkoviini tarjoaa ihanan ilmeikkäitä päärynän, persikan ja sitruunan aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Makuaistissa Seebrichin Viognier alkaa ihanan kuivana, täyteläisenä ja aromaattisena, ja kuivasta makuprofiilistaan huolimatta tämä valkoviini tekee vaikutuksen mehukkaalla rakenteellaan ja tyylikkäästi integroituneella jäännösmakeudellaan. Kielen päällä tälle kevytjalkaiselle valkoviinille on ominaista uskomattoman kevyt rakenne. Viognier on eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Rheinhessenin viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku on ihanan viipyilevä.
Vinification of Seebrich Viognier
Tämä elegantti Viognier Saksasta on Viognier-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniparisuositus Seebrichin Viognierille
Tämä saksalainen viini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti vihannessalaatin punajuuren kanssa, kookos-lime-kalacurryn tai wok-vihannesten kanssa kalan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Seebrich