🍷 VA Viña Aljibes Tinto hurmaa eleganttiellaan tammitynnyreissä ja näyttää upeaa monimuotoisuutta
🍽️ Täydellinen yhdessä punaviinissä haudutetun kanin ja täytettyjen paprikoiden kanssa tämä punaviini paljastaa täydet arominsa
🌄 Alkuperä Kastiili - La Manchasta ja harmoninen sekoitus Cabernet Sauvignonia, Petit Verdotia ja Tempranilloa Finca Los Aljibesilta tekee tästä viinistä ainutlaatuisen
pakkaus!
Lisätietoja VA Viña Aljibes Tinto - Los Aljibes
Los Aljibes VA Viña Aljibes Castilla VDLT tuo lasiin ensiluokkaisen punaviinin. Tässä viinissä on kauniin kirkas purppurainen väri. Tämä espanjalainen kuohuviini hellii lasissa upeilla ilmeikkäillä sävyillä luumuista, varhaiskypsistä kirsikoista, luumuista ja mulberrysta. Mukaan liittyy vivahteita takkapuisista, savustetusta lihasta ja bukin savusta.
Tämä Los Aljibes -punaviini on täydellinen kaikille nautiskelijoille, jotka pitävät kuivasta. Samalla se ei kuitenkaan esiinny koskaan niukkana tai karheana, kuten voisi odottaa hienompien hintaluokan viinien kohdalla. Tasapainoinen ja monivivahteinen tämä tiheä punaviini esittäytyy kielellä. Sen eloisa hedelmähappo paljastaa VA Viña Aljibes Castilla VDLT:n suussa unenomaisesti raikkaana ja elävänä. Tämä hyvin kypsyvissä olosuhteissa valmistettu punaviini Kastilian - La Manchan viinialueelta lopuksi vakuuttaa merkittävällä pitkäkestoisuudellaan. Jälkimakuun liittyy myös mineraalisia vivahteita hiekasta ja kalkkikivestä dominoiduilla mailla.
Los Aljibes VA Viña Aljibes Castilla VDLT:n vinifikointi
Tasapainoinen VA Viña Aljibes Castilla VDLT Espanjasta on kuohuviini, joka on valmistettu Cabernet Sauvignon-, Petit Verdot- ja Tempranillo-rypäleistä. Kastilian - La Manchassa viinirypäleet, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet, kasvavat hiekasta ja kalkkikivestä koostuvilla mailla. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, rypäleet kerätään VA Viña Aljibes Castilla VDLT:lle täysin käsin, ilman karkean ja huonosti valikoivan koneen apua. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet tuodaan mahdollisimman nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajiteltiin ja varovasti murskattiin. Tämän jälkeen tapahtuu fermentointi pienessä puupönikässä hallituissa lämpötiloissa. Fermentoinnin päätyttyä VA Viña Aljibes Castilla VDLT:tä kypsytetään vielä 10 kuukautta tamm barrel-lajituksen avulla.
Ruokalaji-suositus Los Aljibes VA Viña Aljibes Castilla VDLT:lle
Tätä espanjalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa. Se on täydellinen kumppani kaalin kaulattuille, täytetylle paprikalle tai punaviinissä haudutetulle kanalle.
- Lisää tuotteita osoitteesta Finca Los Aljibes