🍷 Viña Kaikenin Obertura vakuuttaa elegantilla ja samettisella rakenteellaan, joka tekee siitä suurenmoisen nautinnon vaativille viininystäville
🍽️ Nauti tätä täyteläistä punaviiniä täydellisesti herkullisen kurpitsavuohen tai mantelilla maustetun pinaatti-gratiinin kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🇦🇷 Tämä yhden lajikkeen Cabernet Franc tulee tunnetusta Mendoza-viinialueesta ja ilmentää argentiinalaisen viinitaiteen erinomaisuutta
pakkaus!
Lisätietoja Obertura - Viña Kaiken
Lasissa Viña Kaikenin Obertura esittelee tiheän purppuran punaisen värin. Kun sitä laskostaa lasissa hieman ilmaa, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy vahvoina kirkon ikkunoina lasin reunalla. Punaviinilasissa tarjoiltuna tämä Argentiinan punaviini esittelee ihastuttavan tuoksuvan ja monimutkaisen aromimaailman luumusta, mustasta currantista, mustikoista ja mustista kirsikoista, täydentäen mustalla teellä, kaakaopavuilla ja itämaisilla mausteilla, jotka tynnyrikypsyminen tuo mukanaan.
Viña Kaikenin Obertura viehättää elegantilla kuivalle makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 2,4 grammaa jäännösokeria. Kuten tietenkin odottaa voi huippuviiniltä, tämä argentiinalainen tekee vaikutuksen hienolla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse jäännösokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen tiheänä, sulavana ja samettisena tekstuurina. Sen elinvoimainen hedelmähappo paljastaa Oberturan suussa ihastuttavan raikkaana ja elävänä. Tämän nuoren punaviinin lopetus Mendoza-viinialueelta erottuu lopulta huomattavalla jälkimaulta.
Viña Kaikenin Oberturan vinifikaatio
Voimakas Obertura Argentiinasta on 100 % Cabernet Franc -viini. Tämä punaviini Argentiinasta valmistetaan viinirypäleistä, jotka kerätään ainoastaan käsin optimaalisessa kypsymisvaiheessa. Keräyksen jälkeen viinirypäleet kuljetetaan välittömästi puristamoon. Here, they are sorted and gently crushed. Jatkuu käyminen pienissä tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Obertura kypsyy vielä 12 kuukautta ranskalaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä.
Ruokasuositus Viña Kaikenin Oberturalle
Nauti tämä Argentiinan punaviini parhaiten 15 - 18 °C:ssa lisäviininä kurpitsalasarolle, couscousilla ja aprikooseilla täytetyt punasipulit tai manteli-pinaattigratiini.
Viña Kaikenin Oberturan palkinnot
Tämä viini Mendozasta ei vakuuta vain meitä, vaan myös tunnetut viinitoimittajat ovat palkinneet sen 90 pistettä tai enemmän. Arvosteluissa vuoden 2017 sadosta löytyy:
- James Suckling - 94 pistettä
- Stephen Tanzerin International Wine Cellar - 91 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodega Kaiken