Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneiderin Kaitui Sauvignon Blanc on Saksan vastaus Uuden-Seelannin valkoviinien menestykseen. Jo nimestä käy ilmi, että Markus Schneider haluaa kilpailla maailman toisella puolella sijaitsevien klassikoiden - kuten Cloudy Bay & Co - kanssa. Kaitui tarkoittaa maorien kielellä "räätäliä" (ammattia, ei sukunimeä).
Kaitui Sauvignon Blanc tulee lasiin hennon platinankeltaisena ja vihertävin heijastuksin. Ensimmäinen tuoksu tuo heti mieleen klassiset Uuden-Seelannin tai kylmän ilmaston aromit. Mieleen tulee vastaleikattua ruohoa, puksipuuta, sitruunaruohoa, kaffirlimetin lehtiä, kiiviä ja raikasta Granny Smith -omenaa. Mineraaliset vivahteet ja vivahteet valkoisista kukista täydentävät.
Maussa Schneider Kaitui alkaa poikkeuksellisen voimakkaana, mehukkaana ja juotavana. Mineraaliset vivahteet, hieno sulavuus ja pitkä, eksoottis-hedelmäinen loppu tekevät tästä viinistä uskomattoman elämyksen.
Kaitui Sauvignon Blanc -viinin viiniytyminen
Markus Schneider Kaitui -viinirypäleet ovat peräisin erityisen korkeilta lohkoilta, joilla viiniköynnökset ovat juurtuneet kalkkikiviseen maaperään. Rypäleiden annetaan maseroitua 4-10 tuntia, minkä jälkeen viini puristetaan varovasti ja käydään lämpötilan säädössä.
Suositeltava ruoka Markus Schneiderin Kaitui Sauvignon Blanc -viinin kanssa
Nauti tätä Pfalzin valkoviiniä parhaiten aasialaisten ruokien, kuten thaimaalaisen kalacurryn, vietnamilaisten kesärullien tai värikkäiden vihannesten kanssa paistetun kanan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider