🍇 Nico Espenschiedin Herz+Hand Scheurebe vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja rapealla tekstuurillaan
🍽️ Tämä virkistävä valkoviini sopii erinomaisesti kuhan ja kikhernecurryn kanssa
🌍 Laadukkaat rypäleet Rheinhessestä korjataan käsin ja heijastavat hiekkaisen maaperän ainutlaatuista mineraalisuutta
pakkaus!
Lisätietoja Herz+Hand Scheurebe - Nico Espenschied
Kevytjalkainen Nico Espenschied Herz+Hand Scheurebe kaatuu lasiin briljantin vaaleankeltaisena. Tämä Rheinhessenin valkoviinin tuoksu lumoaa sitruunan, greipin, mustikan ja sitruunaruo’on vivahteilla. Kun tutkimme aromia tarkemmin, mukaan liittyvät auringonlämpöinen kivimainen maaperä ja metsänpohja.
Tämä viini viehättää elegantilla ja kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 3,2 grammaa jäähdyttämätöntä sokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja viehättää näin ollen tämä saksalainen viini tietenkin kaikella kuivalla hienolla tasapainolla. Aromaattisuus ei välttämättä vaadi sokeria. Kielellä tämä kevytjalkainen valkoviini erottuu äärimmäisen kevyellä ja rapsakalla rakenteellaan. Sen elinvoimainen hedelmähappo paljastaa Nico Espenschied Herz+Hand Scheureben kitalaessa vaikuttavan raikkaana ja elinvoimaisena. Tämän Rheinhessenin viinialueelta, tarkemmin Flonheimista, peräisin olevan valkoviinin finaali hurmaa lopulta huomattavalla jälkimaultaan. Jälkimakuun lisäksi mukaan kuuluu mineraalisia vivahteita hiekka-dominoinnista maasta.
Nico Espenschied Herz+Hand Scheurebe -viinin valmistus
Tämä tyylikäs valkoviini Saksasta valmistetaan Scheurebe-rypäleistä. Rheinhessenissä viiniköynnökset kasvavat hiekkaisella maaperällä, joka tuottaa tämän viinin rypäleet. Rypäleet kerätään käsin vain optimaalisen kypsyyden hetkellä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräsastian kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden aikana hienossa hiivassa, ennen kuin se lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Nico Espenschiedin Herz+Hand Scheurebelle
Tätä Saksan valkoviiniä kannattaa nauttia hyvin jäähtyneenä 8 - 10°C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti viiniksi yhdessä turskan kanssa kurkku-sinappivihannesten, wok-vihannesten kalan kanssa tai kikhernecurryn seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Nico Espenschied