🌟 Rintejääran Sauvignon Blanc Winzerhof Stahlilta vakuuttaa elegantilla, kuiva makuprofiilillaan ja vaikuttavalla tiheydellään
🍽️ Täydellinen yhdessä turskan kanssa kurkku-sinappivihannesten tai paistetun taimen kanssa inkivääri-päärynän kanssa, tämä viini tekee jokaisesta ateriastasi juhlan
🍇 Valmistettu käsin poimituista Sauvignon Blanc -rypäleistä viehättävässä viinintuotantoaluella Frankenissa, tämä viini takaa erottuvan makuelämyksen
pakkaus!
Lisätietoja Felswand Sauvignon Blanc - Winzerhof Stahl
Hern liian tynnyrissä kypsytetty Felswand Sauvignon Blanc Frankenin viinialueelta paljastuu lasissa tiheän vaaleankeltaisena. Lasia pyörittäessä tämä valkoviini paljastaa korkean viskositeettinsa, mikä näkyy selvinä kirkonikkunoina lasin reunalla. Nenässä tämä Winzerhof Stahl -valkoviini paljastaa monia karviaismarjoja, sitruunaruohoja, appelsiineja, sitruunoita ja greippejä. Ikään kuin tämä ei olisi vielä vaikuttavaa, suuriin puutynnyreihin kypsyminen tuo mukanaan lisää aromeja, kuten sikarilaatikoita, tummaa suklaata ja mustaa teetä.
Tämä viini viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 2 grammalla jäännösalkoholia. Kuten luonnollisesti voi odottaa viinien Ikoniviinisegmentiltä, tämä saksalainen viini hurmaa kuivudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Erinomainen maku ei vaadi välttämättä sokeria. Kielellä tämä voimakas valkoviini erottuu äärimmäisen tiheällä rakenteellaan. Elinvoimaisen hedelmähapponsa ansiosta Felswand Sauvignon Blanc paljastaa suussa upean raikkaana ja elävänä. Tämän hienosti kypsyvän valkoviinin lopetus, joka tulee Frankenin viinialueelta, viehättää lopulta merkittävällä jälkimaulla.
Winzerhof Stahl Felswand Sauvignon Blancin valmistusmenetelmä
Voimakkaan Felswand Sauvignon Blancin perusta Frankenin alueelta on Sauvignon Blanc -rypäleet. Tärkeitä tekijöitä sadon kehityksessä on myös se, että Sauvignon Blanc -rypäleet kasvavat viileässä ilmastossa. Tämä näkyy muun muassa erityisen pitkissä ja tasaisissa rypäleissä sekä kohtuullisessa alkoholipitoisuudessa viinissä. Tämän saksalaisen valkoviinin rypäleet korjataan käsin vain optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti kellariin. Siellä ne valitaan ja murskataan hellästi. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen suuressa puutynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Felswand Sauvignon Blancia kypsytetään vielä muutaman kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Winzerhof Stahlin Felswand Sauvignon Blancille
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13°C:ssa. Se soveltuu täydellisesti seuralaisviiniksi turskalle kurkku-sinappi-vihanneksien kanssa, pastalle paistettuja makkarapullia tai paistettua taimenta inkivääri-viikunalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Winzerhof Stahl