🍏 Fachwerkenin luomu Weissburgunder viehättää kermaisella rakenteellaan ja elävällä hedelmäisyydellään.
🍽️ Paistettua taimenta ja hedelmäistä salaattia varten se on täydellinen kumppani nautinnollisiin iltoihin.
🌿 Tämä erinomainen valkoviini tulee korkealaatuisesta luomuviljelystä tunnetulta viinialueelta Rheinhessen.
Weissburgunder Bio - Fachwerk
pakkaus!
Lisätietoja Weissburgunder Bio - Fachwerk
Fachwerkin Bio Weissburgunder esittäytyy lasissa upeasti hohtavana vaaleankeltana. Weissburgunderin ensimmäinen tuoksu hellii Nashi-päärynän, päärynöiden ja hyasinttien sävyillä. Hedelmällisiin komponentteihin yhdistyvät vielä entistä enemmän hedelmäiset ja balsamiset vivahteet.
Fachwerkin Weissburgunder Bio esittäytyy viinin ystävälle ihanan kuivan. Tämä valkoviini ei koskaan tunnu karkealta tai alkeelliseltä, vaan se on pyöreä ja sulava. Suussa tämä kevytvalkoviini esittelee tekstuuriltaan upean kermamaisuuden. Sen voimakas hedelmähappo tekee Weissburgunder Biosta suussa unelmanraikkaan ja elinvoimaisen. Jälkimaussa tämä nuorekas viini Rheinhessenin viinialueelta hurmaa lopulta hyvässä pituudessa. Uudelleen nousevat esiin viittaukset hyasinttiin ja Nashi-päärynään.
Fachwerkin Weissburgunder Bio -viinin valmistus
Tämä elegantti valkoviini Saksasta valmistetaan biologisesti Weissburgunder-rypäleistä. Viinikeräyksen jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hellävaroen murskataan. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Weissburgunder Bio voi harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienolla leesillä. Viinin valmistumisen jälkeen Weissburgunder Bio harmonisoidaan hellävaroin.
Fachwerkin Weissburgunder Bio -viinin ruokaehdotus
Tätä saksalaista valkoviiniä on parasta nauttia kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13 °C:ssa. Se täydentää täydellisesti paistettuja taimenia inkivääripäärynän, kookos-lime-kalacurryn tai hedelmäisen sikurivalmistuksen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fachwerk