🍇 The Ned Chardonnay Mariscolta vieh elastico ja voi tykkäät monimutkaisesta ja voisarvisesta tyylistä, joka on harmonisesti kehystetty kypsien persikoiden ja herkullisten aprikoosien vivahteilla
🍽️ Nauti tätä elävää valkoista viiniä parhaiten rucola-penne- tai paistetun vuohenjuuston kanssa oikean makukokemuksen saamiseksi
🇳🇿 Valmistettu huolella valituista Chardonnay-rypäleistä Uuden-Seelannin maalaukselliselta Eteläsaarelta, tämä viini osoittaa alueen poikkeuksellista terroir-laatua
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja The Ned Chardonnay - Marisco
Lasissa Marisco The Ned Chardonnay paljastaa tiheän kullankeltaisen värin. Tämä toisen asteen uusiseelantilainen viini esittelee laseissa upean ilmeikkäitä sävyjä persikoista, vihreistä omenoista ja aprikooseista. Mukana on myös karamellin vivahteita.
Tämä valkoviini Mariscolta on juuri oikea ihmisille, jotka mieluiten nauttisivat viinissään 0,0 grammaa sokeria. The Ned Chardonnay on lähellä tätä, sillä se on valmistettu vain 0,9 gramman jäännösokerilla. Voimakkaasti ja monimuotoisesti tämä voimanihe valkoviini esittäytyy makunystyröille. Sen elinvoimainen hedelmähappo paljastaa The Ned Chardonnay'n unelmaisen raikkaana ja elävänä. Jälkimaussa tämä hyvin kypsyvä viini Uuden-Seelannin eteläsaarten viinialueelta hurmaa huomattavalla pituudellaan. Persikan ja aprikoosin vivahteet tulevat jälleen esiin. Jälkimaussa esiintyy myös mineraalisia sävyjä, jotka heijastavat hiekka- ja sora-maaperää.
Marisco The Ned Chardonnay'n vinifikaatio
Tämä voimakas valkoviini Uudesta-Seelannista valmistetaan Chardonnay-rypäleistä. Rypäleet kasvavat jokivarren läheisyydessä Uuden-Seelannin eteläsaarella. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja soramaahan. Lähijokien lempeä vaikutus mahdollistaa rypäleiden hitaamman kypsymisen ja lisää aromista monimuotoisuutta. Optimaalisen kypsyyden hetkellä rypäleet kerätään The Ned Chardonnay'n aromien säilyttämiseksi erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään vuorokauden aikaan. Viinikeruun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitaloon. Siellä ne lajittelun jälkeen käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa kypsytys muutamaksi kuukaudeksi hienolla hiivalla, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suosituksia Marisco The Ned Chardonnay'n pariksi
Tätä uusiseelantilaista viiniä on parasta nauttia hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seurustelevaksi viiniksi rucola-penneille, kasvihöystölle pestoa tai paistettua vuohenjuustopakettia.
Marisco The Ned Chardonnay'n palkinnot
- Lisää tuotteita osoitteesta Marisco Vineyards