🍇 Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC Triebaumer hurmaa kevyellä ja rapealla rakenteellaan, joka tulee täydellisesti esiin huolellisessa kypsytyksessä hienohapposakan avulla
🍰 Ihanteellinen nautittavaksi makeiden herkkujen, kuten paistetun omenan ja mustikka-kermavaahto-jälkiruokien, kanssa, tämä jälkiruokaviini on kohokohta jokaisessa juhlassa
🌿 Valmistettu huolellisesti valituista, käsin kerätyistä Gelber Muskateller -rypäleistä arvostetulta Burgenlandilta, se lupaa unohtumatonta makuelämystä
pakkaus!
Lisätietoja Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC - Triebaumer
Triebaumer Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC on ensiluokkainen jälkiruokaviini lasissa. Sen väri on ihanan kirkas, kullankeltainen. Lasissa tämä Triebaumerin jälkiruokaviini tuo esiin sitruunan, persikan ja aprikoosin makuja, joita passionhedelmä ja hunaja täydentävät. Kevytjalkainen Triebaumer Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC paljastaa kielellä uskomattoman hedelmäisen maun, mikä ei ole aiheetonta sen jäännösmakean makuprofiilin vuoksi. Tämä kevyt ja raikas jälkiruokaviini on kevytjalkainen ja monikerroksinen maku. Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC on läsnäolevan hedelmähapokkuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkivaikutelmassa tämä Burgenlandin viininviljelyalueelta peräisin oleva hyvin säilyvä viini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen aprikoosin ja sitruunan vivahteita.
Vinification of the Triebaumer Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC
Tämä jälkiruokaviini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Gelber Muskatelleriin. Tätä Triebaumerin poikkeuksellisen eleganttia yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain parhaat rypäleet. Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden saavuttamisen aikaan ilman rasittavia ja vähemmän valikoivia koneita. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suosittelut Triebaumer Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC -viinille
Tämä jälkiruokaviini Itävallasta nautitaan parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa jogurttikastikkeella maustettujen uuniomenoiden, karhunvatukkakermajälkiruoan tai sitruunamelissan kanssa maustetun bergamehujogurttijäätelön kanssa.
Palkinnot Triebaumerin Ruster Ausbruch Gelber Muskateller DAC -viinille
- Lisää tuotteita osoitteesta Günter + Regina Triebaumer