🍇 EOS Samoksen Samos Vin Doux Moscato hurmaa täyteläisellä ja jäljellä makealla makuprofiililla
🍰 Nauti tätä herkullista jälkiruokaviiniä täydellisesti mantelimaidosta valmistetun hyytelön tai raikkaan persikka-passionsadesserin kanssa
🌿 Kreikan Samos-saari on tämän ainutlaatuisen viinin kotipaikka, joka valmistuu aromaattisesta keltaisesta muskaatista
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Samos Vin Doux Moscato - UWC Samos
Vin Doux Moscato on kreikkalaisen Samos-saaren erikoisuus. 98 % saaren viiniviljelmistä on istutettu tätä viiniä varten käytettävällä rypäleellä. Tämä EOS Samos -jälkiruokaviini tuo nenän eteen erilaisia luumuja, tähtiviljoja, ananasta, papaijoita ja mustia kirsikoita.
Samos Vin Doux Moscato paljastaa kielellä uskomattoman hedelmäisen maun, mikä johtuu osittain sen jäännössokeripitoisesta makuprofiilista. Tämä tiheä jälkiruokaviini esittelee vaikuttavaa ja monimutkaista makua suussa.
EOS Samos Samos Vin Doux Moscato -viinin valmistus
Tässä viinissä keskitytään selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, eli keltaiseen muskaattiin. Tähän upean voimakasta lajikeviiniin EOS Samos on käytetty vain parasta sadonkorjuuainesta. Viinintekijän jälkeen viinirypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen kontrolloiduissa lämpötiloissa.
Ruokasuositus EOS Samos Samos Vin Doux Moscato -viinille
Koe tämä jälkiruokaviini Kreikasta parhaimmillaan jääkaappikylmänä 8 - 10 °C lämpötilassa, ja nauti sitä yhdessä mantelimaito-hyytelön, liitsien, persikka-passionhedelmä-jälkiruoan tai unikonsiemenillä maustetun jogurttimoussen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta UWC Samos