• ♥ Tällä hetkellä 22.017 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Ei saatavilla
orgaaninen orgaaninen
Ei saatavilla
orgaaninen orgaaninen
Persikka, Karviainen, Hibiscus kukka, Muskottipähkinä ja Vanilja
  • Tämä valkoviini keltainen Muscat-rypäleestä sopii erinomaisesti spagettien kanssa jogurtti-minttu-peston tai japanilaistyylisen vihannes-julienne kanssa tarjotun kivenpyörittäjäfileen
  • Nauttijalle tämä burgenlandilainen viini näyttää erityisen tasapainoiselta
  • Tasapainoinen valkoviini, erinomainen muun muassa piknikille

Gelber Muskateller - Leo Hillinger

Valkoviini Itävalta Itävalta Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla!

Vuosikerta

9999
2023
Yksikköhinta: 15.17 *
Gelber Muskateller - Leo Hillinger
Close
Ilmoita minulle, kun tuote on saatavilla.
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Gelber Muskateller - Leo Hillinger

Tämä puhdaslinjainen itävaltalainen viini esittelee lasissa upeita ja ilmeikkäitä nuotteja nektariinista, karviaismarjoista, viinikivisistä persikoista ja persikoista. Lisäksi on vivahteita kaakaopavuista, kanelista ja piparkakusta.

Suussa Leo Hillingerin Gelber Muskateller avautuu miellyttävän aromikkaasti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Suussa tämän kevyen valkoviinin rakenne on mukavan kevyt ja rapea. Sen elinvoimainen hedelmän happo tuo Gelber Muskatelleriin vaikuttavaa raikkautta ja eloa. Jälkimaku hurmaa tämä nuorekas Burgenlandin viini lopulta hyvällä pituudellaan. Nektariinin ja mirabellen vivahteet ilmenevät jälleen. Jälkimauissa lisääntyvät vielä mineraaliset nuotit mustan maan ja savimaan hallitsemilta alueilta.

Leo Hillinger Gelber Muskatellerin vinifikaatio

Tämä elegantti valkoviini Itävallasta tuotetaan biologisesti Gelber Muskateller -rypäleestä. Burgenlandissa kasvaa viiniköynnökset, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet savimaasta, laava- ja mustamaasta. Rypäleet kerätään käsin vain sen jälkeen, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Viinikorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumatonta terästä olevassa säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutamaksi kuukaudeksi hienolla hiivalla ennen kuin viini lopulta siirretään.

Suositusruoka Leo Hillinger Gelber Muskatellerille

Tätä Itävallasta peräisin olevaa valkoviiniä tulisi nauttia parhaiten hyvinkin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi jamaikalaisille kananreisille ananassalaatin kanssa, lohi-fenkoliomeletille tai jogurtti-minttupestolla maustetuille spageteille.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Valkoviini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Aromi:
Hibiscus kukka , Muskottipähkinä , Persikka , Karviainen , Vanilja
Rakenne / suutuntuma:
raikas , helppo
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tilaisuus ja teema:
Aperitiivi , Parvekeviini (myös terassi käy!) , Häät , Puolue , Piknik , Kesäviini
Maa:
Itävalta
Viljelyalue:
Burgenland (AT)
Osa-alue:
Neusiedler See (AT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Lössimaaperä , Musta maa
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12,5
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
4,4
Jäännössokeri noin g/l:
4,1
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
8 - 10
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajennuksen tiedot:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Orgaaninen & Biodynaaminen:
orgaaninen (BIO DE-ÖKO-039)
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
Vanha maailma , moderni
Ruokasuositukset:
Kevyet ja kirkkaat astiat , Makeat ja mausteiset ruoat
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , moderni , vähentää
Sulkutyyppi:
Kierrelukko (Stelvin)
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Leo Hillinger GmbH - AT-BIO-301 - Hill 1 - 7093 Jois - Österreich
PID:
70011-AT-WW-MU-008-12.00
NACH OBEN