konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneider Rooi Olifant Red Blend ei ole vain ensiluokkainen punaviini lasissa, vaan se ilmentää myös ystävyyttä Kaapzichtin viinitilan Danie Steytlerin kanssa.
Lasissa se on ihanan tiivis, purppuranpunainen. Jos lasia pitää vinossa, tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla näkyy viinin värin siirtyminen kohti violettia. Jos annat sille hieman ilmaa lasissa pyörittelemällä sitä, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy kirkkaina kirkkaina kirkonikkunoina lasin reunoilla. Tässä eteläafrikkalaisessa cuvéessa on lasissa ihanan ilmeikkäitä luumun, mustikan, mustakirsikan ja mustaherukan tuoksuja. Lisäksi siinä on vivahteita mustasta teestä, itämaisista mausteista ja kaakaopavusta.
Markus Schneiderin Rooi Olifant Red Blend on juuri oikea valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat mahdollisimman vähän makeutta viinissään. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Rooi Olifant Red Blend imartelee miellyttävällä suutuntumalla, vailla samalla mehevää eloisuutta. Tämän Stellenboschin viininviljelyalueelta peräisin olevan, hyvin kypsymään kykenevän punaviinin jälkimaku on lopulta vakuuttava ja huomattavan jälkivaikutelmainen.
Rooi Olifant Markus Schneider Red Blend -viinisekoituksen valmistustapa
Stellenboschista peräisin olevan voimakkaan Rooi Olifant Red Blendin perustana ovat Cabernet Sauvignon-, Cinsault-, Merlot- ja Petit Verdot -lajikkeiden rypäleet. Stellenboschissa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet ovat peräisin, kasvavat sedimentti- ja säätykallioperäisellä maaperällä.
Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Rooi Olifant Red Blend -viinisekoituksen rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat puristamoon mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymisprosessin päätyttyä Rooi Olifant Red Blend -viinisekoitusta kypsytetään useita kuukausia tynnyreissä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä.
Schneider Rooi Olifant Red Blendin ruokasuositus
Juo tämä eteläafrikkalainen punaviini mieluiten 15-18 °C:n lämpötilassa pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, makkaran kera valmistetun pastan tai boeuf bourguignonin seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider