- Tämä puhdas valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten sitruuna-chili-kana bulgurin kanssa tai parsasalaatti kvinoalla
- Nauttijalle tämä viini Francon alueelta tuntuu miellyttävän kevyeltä
- Erinomainen valkoviini, ensiluokkainen kumppani moniin tilaisuuksiin
pakkaus!
Lisätietoja Müller-Thurgau 1,0 l - Castell-Castell
Keveäjalkaisen Müller-Thurgau Magnum Castell-Castellilta säihkää kirkasta vaaleankeltaista lasissa. Ensimmäinen tuoksu Müller-Thurgau Magnumista paljastaa limen, Nashi-päärynän ja ananaksen nuotteja. Hedelmäisten osien bouquetiin liittyy vielä enemmän hedelmäisiä-balsamisia vivahteita.
Müller-Thurgau Magnum Castell-Castellilta on optimaalinen kaikille viinin ystäville, jotka pitävät mahdollisimman vähän jäännössokerista viinissä. Silti se ei koskaan esiinny karuna tai kuivana, kuten voisi luonnollisesti odottaa korkealuokkaiselta viiniltä. Kielellä tämä kevyt valkoviini erottuu äärimmäisen rapealla koostumuksellaan. Jälkimaussa tämä kypsymiskykyinen valkoviini Frankenin viinialueelta ilahduttaa lopuksi hyvällä pituudella. Taas esiin nousevat vivahteet tähtivihanneksesta ja Nashi-päärynästä. Jälkimaussa liittyvät vielä mineraaliset nuotit, jotka tulevat saven ja savipohjan hallitsevista maista.
Müller-Thurgau Magnumin vinifikaatio Castell-Castellilta
Tämä elegantti valkoviini Saksasta valmistetaan Müller-Thurgau-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Franconian alueella. Vinhaura juuret kaivautuvat syvälle saveen ja savipohjiin. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Müller-Thurgau Magnumin rypäleet korjataan käsin ilman karkea ja vähän selektiivistä rypälekorjuukoneita. Käsin kerätty rypäleet päätyvät heti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämä jälkeen seuraa käymisprosessi ruostumattomassa terästankissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin se lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Müller-Thurgau Magnumille Castell-Castellilta
Tätä saksalaista valkoviiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuralaivaksi punasipuleille, jotka on täytetty couscousilla ja aprikooseilla, mausteiselle currylla lampaanlihalla tai kookos-lime-kalaruoka.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fürstlich Castell’sches Domänenamt