• ♥ Tällä hetkellä 22.017 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
orgaaninen orgaaninen
orgaaninen orgaaninen
musta viinimarja, Luumu, Hapankirsikka ja paahdettua puuta

🍷 Dieter Meierin Malo lumoaa elegantilla kuiva makumaailmallaan ja harmonisella tasapainollaan hedelmäisten aromien ja voimakkaan rakenteen välillä

🍽️ Nauttikaa tästä herkullisesta punaviinistä maukkaan vihannes-couscousin kanssa naudanlihapullien tai vasikanpihvin kera unohtumatonta makuelämystä varten

🇦🇷 Valmistettu erikoisvalituista Malbec-, Petit Verdot- ja Syrah-rypäleistä kuuluisalta Mendoza-viinialueelta, tämä viini on todellinen mestariteos

Vuosikerta

9999
2018
6
12
24
Yksikköhinta: 60.68 *
Malo - Dieter Meier
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Malo - Dieter Meier

Dieter Meierin Mendoza valmistama Malo tarjoaa pyöristetystä lasista tiheää, rubiininpunaista väriä. Kun kallistat lasia hieman, voit havaita tämän tynnyrikypsytetyn viinin väri-eron reunoilla kohti granaatinpunaista. Kun pyörität viinilasia, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy ikkunalaseina lasin reunalla. Tämän Mendoza-punaviinin tuoksu lumoaa luumun, mustikka, karhunvatukka ja mustaherukka vivahteilla. Juuri sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.

Dieter Meierin Malo viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten ikoni-viinisegmentiltä voi tietysti odottaa, tämä argentiinalainen viini valloittaa kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Aromeissa ei välttämättä tarvita paljon sokeria. Viinin jälkeen tämä kypsynyt punaviini Mendoza-viinialueelta ilahduttaa lopuksi merkittävällä pituudella. Jälleen esiin nousevat mustaherukan ja luumun vivahteet.

Dieter Meierin Malon vinifikaatio

Voimakkaan Malon perustana Mendoza-alueelta ovat Malbec-, Petit Verdot- ja Syrah-rypäleet. Käsin poimittuja rypäleitä kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi käytetään suurissa puukäymiskelpoissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakasta Maloa kypsytetään vielä muutama kuukausi ranskalaisista tammikuvista valmistetuissa tynnyreissä. Viinin valmistuttua Malo harmonisoidaan hellästi.

Ruokasuositus Dieter Meierin Malolle

Naudithan tämän argentiinalaisen biodynaamisen punaviinin parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa, esimerkiksi vihannes-couscousin, naudanlihapihvien, vasikanpihvin papujen ja tomaattien tai ankankrutin inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
musta viinimarja , paahdettua puuta , Luumu , Hapankirsikka
Rakenne / suutuntuma:
tiheä , lihaisa
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tilaisuus ja teema:
Lahja hyville ystäville , Ilta takkatulen äärellä , maakohtainen ilta
Maa:
Argentiina
Viljelyalue:
Mendoza (AR)
Alkoholi tilavuusprosentteina:
14.5
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Kypsyminen:
suuri puu
Laajennuksen tiedot:
ranskalainen tammi
Säilyvyysaika vuosina JG:
10
Orgaaninen & Biodynaaminen:
orgaaninen (BIO DE-ÖKO-039)
Tyyli:
harso , Merentakaiset
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , taiteellinen , moderni
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Wein Wolf GmbH - Königswinterer Str. 552 - 53227 Bonn - Deutschland
PID:
70011-AR-RW-BL-0059-16.2
NACH OBEN