🍷 Dieter Meierin Malo lumoaa elegantilla kuiva makumaailmallaan ja harmonisella tasapainollaan hedelmäisten aromien ja voimakkaan rakenteen välillä
🍽️ Nauttikaa tästä herkullisesta punaviinistä maukkaan vihannes-couscousin kanssa naudanlihapullien tai vasikanpihvin kera unohtumatonta makuelämystä varten
🇦🇷 Valmistettu erikoisvalituista Malbec-, Petit Verdot- ja Syrah-rypäleistä kuuluisalta Mendoza-viinialueelta, tämä viini on todellinen mestariteos
pakkaus!
Lisätietoja Malo - Dieter Meier
Dieter Meierin Mendoza valmistama Malo tarjoaa pyöristetystä lasista tiheää, rubiininpunaista väriä. Kun kallistat lasia hieman, voit havaita tämän tynnyrikypsytetyn viinin väri-eron reunoilla kohti granaatinpunaista. Kun pyörität viinilasia, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy ikkunalaseina lasin reunalla. Tämän Mendoza-punaviinin tuoksu lumoaa luumun, mustikka, karhunvatukka ja mustaherukka vivahteilla. Juuri sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Dieter Meierin Malo viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten ikoni-viinisegmentiltä voi tietysti odottaa, tämä argentiinalainen viini valloittaa kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Aromeissa ei välttämättä tarvita paljon sokeria. Viinin jälkeen tämä kypsynyt punaviini Mendoza-viinialueelta ilahduttaa lopuksi merkittävällä pituudella. Jälleen esiin nousevat mustaherukan ja luumun vivahteet.
Dieter Meierin Malon vinifikaatio
Voimakkaan Malon perustana Mendoza-alueelta ovat Malbec-, Petit Verdot- ja Syrah-rypäleet. Käsin poimittuja rypäleitä kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi käytetään suurissa puukäymiskelpoissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakasta Maloa kypsytetään vielä muutama kuukausi ranskalaisista tammikuvista valmistetuissa tynnyreissä. Viinin valmistuttua Malo harmonisoidaan hellästi.
Ruokasuositus Dieter Meierin Malolle
Naudithan tämän argentiinalaisen biodynaamisen punaviinin parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa, esimerkiksi vihannes-couscousin, naudanlihapihvien, vasikanpihvin papujen ja tomaattien tai ankankrutin inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Dieter Meier