🍇 Tämä Grüner Veltliner hurmaa rapealla tekstuurillaan ja hedelmäisillä limetti- ja greippimäisillä sävyillään
🍽️ Täydellinen kumppani kevyille ruoille, kuten hedelmäiselle endiivi-salaatille tai herkulliselle lohi-omeletille
🇦🇹 Täysin puhdas valkoviini tulee tunnetusta Glatzer-viinitilasta Itävallan Niederösterreichin viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Grüner Veltliner - Glatzer
Kevyt jalkainen Grüner Veltliner Glatzerilta tulee lasiin kirkkaassa platina-keltaisessa värissä. Grüner Veltlinerin ensimmäinen tuoksu miellyttää lime-, pomelo- ja greippinuansseilla. Hedelmäisten vivahteiden lisäksi bouquetiin liittyy lisää hedelmäisen balsamisia nuansseja.
Suussa Glatzerin Grüner Veltliner alkaa miellyttävän kuivana, napakkana ja aromaattisena. Suussa tämän kevyen valkoviinin rakenne esitellään upean rapeana ja tiiviinä. Tämä nuorekas valkoviini Weinbauregion Niederösterreichista, tarkemmin sanottuna Carnuntumista, vakuuttaa lopulta hyvällä jälkimaulla. Jälkimaun lisäksi siihen liittyvät mineraaliset vivahteet hiekan ja saven hallitsemilta alueilta.
Glatzerin Grüner Veltlinerin vinifikaatio
Elegantti Grüner Veltliner Itävallasta on puhtaan lajikkeen viini, joka on valmistettu Grüner Veltliner -rypäleestä. Niederösterreichissa kasvaa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä rypäleet tälle viinille savi- ja hiesupitoisilla maaperillä. Tämä itävaltalainen valkoviini nostetaan käsin vain optimaalisessa kypsässä vaiheessa. Viinikeräyksen jälkeen rypäleet pääsevät välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja avataan hellästi. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa hallituissa lämpötiloissa. Sen jälkeen Grüner Veltliner voi harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienolla hiivalla.
Ruokasuositus Glatzerin Grüner Veltlinerille
Tämä itävaltalainen viini kannattaa nauttia hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraavien ruokien kanssa: hedelmäinen endiivilautanen, lohikesämunakas tai spagetit jogurtti-minttupestolla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Glatzer