🍇 Johann Topfin Green Grüner Veltliner vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja hienolla aromien tasapainolla
🥗 Täydellinen tuoreen parsasalaatin kanssa kvinoalla tai hedelmäisen endiivisalaatin kera, tämä valkkari hemmottelee jokaista makuaistia
🇦🇹 Valmistettu huolella valituista Grüner Veltliner -rypäleistä Itävaltaan uudesta maailmasta, tämä laatuviini erottuu massasta
pakkaus!
Lisätietoja Green Grüner Veltliner - Johann Topf
Johann Topfin Green Grüner Veltliner Itävaltalaisesta Niederösterreichistä paljastaa pyöräytetyssä lasissa upean, platingeltaisen värin. Tämä puhdas itävaltalainen viini esittelee lasissa herkullisia, voimakkaita sävyjä päärynöistä, kumquateista, sitruunoista ja sitruunaruohoista. Mukana on myös vivahteita muista hedelmistä.
Tämä viini hurmaa elegantilla ja kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 1 gramman jääsokerilla. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja ilahduttaa tätä itävaltalaista tietenkin erinomaisella tasapainollaan, vaikka se onkin täysin kuiva. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jääsokeria. Kielellä tämä keveä valkoviini erottuu äärimmäisen rapeasta rakenteestaan. Tasapainoisen hedelmähappoisuuden ansiosta Green Grüner Veltliner hellii pehmeällä tunteella suussa, ilman että se menettää mehevän eloisuutta. Jälkimaku hurmaa tämä nuorekas valkoviini Niederösterreichin viinialueelta lopulta hyvällä pituudellaan. Esille nousee jälleen vivahteita pinkistä greipistä ja kumquatista.
Johann Topf Green Grüner Veltliner -viinin valmistus
Elegantti Green Grüner Veltliner Niederösterreichistä perustuu Grüner Veltliner -rypäleisiin. Keruun jälkeen viinirypäleet siirtyvät välittömästi puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Green Grüner Veltliner voi harmonisoitua vielä useita kuukausia hienohyytelön kanssa.
Suositeltava ruoka Johann Topfin Green Grüner Veltlinerille
Nauti tätä itävaltalaista valkoviiniä parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C mukana hedelmäisen endiivisalaatin, parsasalaatin quinoalla tai jogurtti-minttu-peston kera keitettyjen spagettien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Johann Topf