🍷 Casteller Hohnart Silvaner vakuuttaa elegantilla ja tasapainoisella valmistuksellaan, joka tuo hienosti esille hiekkakiven maaperän mineraalit
🥗 Nauttikaa tätä valkoviiniä hedelmäisen endiivisalaatin tai eksoottisen kookos-lime-kalak Curry'n kanssa
🌱 Valmistettu arvostetun Fürstlich Castell'schen Domänenamtin toimesta korkealaatuisista Silvaner-rypäleistä, jotka kasvavat frankenwein alueella
pakkaus!
Lisätietoja Casteller Hohnart Silvaner - Fürstlich Castell'sches Domänenamt
Lasissa Casteller Hohnart Silvaner Fürstlich Castell'sches Domänenamt:sta paljastaa kirkkaan vaaleankeltaisen värin. Kun lasia pyöritetään, voimme havaita tämän valkoviinin ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä vedenkaltaisena, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Lasissa tämä Fürstlich Castell'sches Domänenamt:n valkoviini tarjoaa aromeita pomeloista, sitruunoista, nashi-päärynöistä, greipeistä ja sitruunaruohosta, täydentäen niitä auringonlämpimällä kivellä ja metsämaalla. Fürstlich Castell'sches Domänenamt:n Casteller Hohnart Silvaner esittäytyy viinin nauttijalle miellyttävän kuivan. Tämä valkoviini ei kuitenkaan koskaan vaikuta karkealta tai alkeelliselta, kuten voit odottaa Premium- ja alueviinisegmentissä. Tasapainoisesti ja monivivahteisesti tämä rapea valkoviini esittäytyy suussa. Tämän kypsymiskykyisen valkoviinin finaali katuu lopulta kauniilla jälkimaultaan. Loppu on lisäksi mineraalisia vivahteita, jotka säestävät hiekkakivi-dominoituja maita.
Casteller Hohnart Silvaner:n vinifikaatio Fürstlich Castell'sches Domänenamt:lta
Tasapainoisen Casteller Hohnart Silvaner:n perusta Frankenista on Silvaner-lajikkeen rypäleet. Frankenissa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä rypäleet tälle viinille, kasvavat hiekkakivimailla. Käsin kerätyt rypäleet toimitetaan nopeasti viinimehtaalle. Siellä ne lajittelevat ja varovasti murskaavat. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä.
Ruokasuositus Casteller Hohnart Silvaner:n Fürstlich Castell'sches Domänenamt:lta
Nauti tätä Saksasta peräisin olevaa valkoviiniä parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10°C lämpötilassa hedelmäisen sikurilautasen, parsalaatikoiden kvinoalla tai kookos-lime-kalacurryn kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fürstlich Castell’sches Domänenamt