🍇 Tempranillo härkä Tussock Jumperilta vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja samettisella suutuntumallaan
🍴 Nauti tätä punaviiniä herkullisten ruokien, kuten purjo-tortillan tai inkivääri-punakaalilla tarjotun hanhenrinnan, kanssa
🌍 Valmistettu huolella valituista Tempranillo-viinirypäleistä tunnetussa viinialueessa Kastilia - La Mancha
pakkaus!
Lisätietoja Stier Tempranillo - Tussock Jumper
Tussock Jumperin Tempranillo - härkä Kastiliasta - La Manchasta tarjoaa lasissa tiheän, rubiininpunaisen värin. Tässä Tussock Jumperin punaviinissä esiintyvät aromit vadelmista, punaisista karhunmarjoista, hapankirsikoista ja mansikoista, joita täydentää lakritsi. Tussock Jumperin Tempranillo - härkä tekee vaikutuksen elegantilla kuivan makuprofiilillaan. Se on pullotettu 3,3 gramman jääsokerilla. Tämä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laatuviineistä ja näin ollen tämä espanjalainen ilahduttaa tietenkin kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Voimakkaasti ja monimuotoisesti tämä samettinen punaviini esittäytyy suussa. Tempranillo - härän hedelmähappo on huomattavan pehmeä, mikä tekee tästä viinistä ihanan samettista. Tämä nuorekas punaviini Kastilian - La Manchan viinialueelta, tarkemmin sanottuna Kastilian - La Mancha VT:stä, päättyy lopulta hyvällä jälkimaulla. Loppua korostavat myös kalkkikivellä hallittujen maaperien mineraaliset vivahteet.
Tussock Jumperin Tempranillon vinifikaatio
Tässä viinissä keskitytään selvästi yhteen rypälelajiin, nimittäin Tempranilloon. Tälle ihanan voimakkaalle puhtaasti lajikkeelliselle viinille Tussock Jumperilta on kerätty vain parasta rypälemateriaalia. Kastiliassa - La Manchassa viiniköynnökset, jotka tuottavat rypäleet tähän viiniin, kasvavat kalkkikivistä maata. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet päätyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienessä puutynnyrissä hallituissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa 6 kuukauden kypsytys sekä ranskalaisissa että amerikkalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Tussock Jumperin Tempranillolle
Juokaa tämä punaviini Espanjasta ideaaalisesti 15 - 18°C lämpötilassa lisäviininä esimerkiksi purjo-tortillan, inkiväärillä maustetun hanhenrinnan ja meiramin tai mantelilla valmistetun pinaattigratiinin kanssa.
Palkinnot Tussock Jumperin Tempranillolle
Ensiluokkaisen hinta-laatusuhteen lisäksi tämä Tussock Jumper -viini voi myös ylpeillä palkinnoilla, mukaan lukien mitaleilla. Tarkemmin sanottuna vuodelle 2020
- Gilbert & Gaillard - Kulta
- China Wine & Spirits Award - Kulta
- Lisää tuotteita osoitteesta Tussock Jumper