🍷 Radio Boka Monastrell Rosado viehättää elegantilla lohenpunaisella värillään ja elinvoimaisella, hedelmällisellä raikkudellaan
🍽️ Täydellinen grillatun kananlihan tai mausteisten kalareseptien kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🌍 Valmistettu Espanjassa tunnetulta Hammeken Cellars -panimolta hienosta Monastrell-rypäleestä
pakkaus!
Lisätietoja Radio Boka Monastrell Rosado - Hammeken Cellars
Hammeken Cellarsin Radio Boka Monastrell Rosado ilmestyy lasissa vaalean lohenpunaisena. Tuoksu ja maku tarjoavat ilmeikkäitä aromeja mehukkaista punaisista hedelmistä ja kukkaisista nuoteista. Kaiken kaikkiaan tämä espanjalainen rosé on erittäin lempeä, täyteläinen ja mehukas, raikkaalla, eloisalla hapokkuudella ja intensiivisellä, hedelmäisellä pituudella.
Radio Boka Monastrell Rosado -viininvalmistus
Rypäleet poimitaan aikaisin aamulla vanhoista viiniköynnöksistä. Kun rypäleet on eroteltu, ne murskataan kevyesti ja siirretään ruostumattomiin terästankeihin. Tässä tapahtuu 16 tunnin uutto, jotta mahdollisimman monet aromit ja väri saadaan uutettua. Puristamisen jälkeen mehu käy toisella tavalla 20 päivän ajan 14-16 ºC:ssa, jotta saadaan aikaiseksi hedelmäinen, raikas rosé.
Ruokasuositus espanjalaiselle Radio Boka Rosadolle Hammeken Cellarsilta
Tämä roséviini sopii erinomaisesti kanan tai mausteisten kalaruokien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Hammeken Cellars