🌟 Marqués de Riscal Blanco Rueda hurmaa elegantilla ja raikkailla ominaisuuksillaan, jotka on hienosti kypsytetty ruostumattomassa terästankissa
🍽️ Se on täydellinen kumppani kevyille aterioille, kuten jogurtti-minttu-peston kera tarjoilluille spageteille tai herkulliselle lohiomeletille
🌍 Tämä hienostunut valkoviini Verdejo-rypäleestä tulee arvostetulta viinialueelta Kastilia - León ja lupaa unohtumatonta makuelämystä
pakkaus!
Lisätietoja Marqués de Riscal Blanco Rueda DO - Marqués de Riscal
Marqués de Riscal Marqués de Riscal Blanco Rueda tuo erinomaista valkoviiniä pyöristyneeseen lasiin. Siinä paljastuu kauniisti säihkeä, vaaleankeltainen väri. Nenässä tämä Marqués de Riscal valkoviini esittelee monenlaisia physalis-marjoja, karviasia, Gallia-melonia, tähtihedelmiä ja mangoja. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi vaikuttavaa, terveysmetallin kypsyttelyn myötä siihen liittyy vielä Välimeren yrttejä, lipstikkaa ja garriguea.
Tämä espanjalainen viini kiehtoo elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu 2,8 gramman jäännösvaahdolla. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja viehättää siten tätä espanjalaista hienolla tasapainolla kaiken kuivuuden ohella. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon sokeria. Kielellä tämä tasapainoinen valkoviini piirtää kuvaa äärimmäisen rapeasta ja kevyestä koostumuksesta. Eläväinen hedelmähappo paljastaa Marqués de Riscal Blanco Ruedan kitalaessa ihanan raikkaana ja eloisana. Tämä nuori valkoviini Kastilian - Leónin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Rueda DO:sta, huipentuu lopuksi hyvällä jälkimaulla. Loppunautinto saa lisämakua mineraalisista vivahteista, joita hallitsevat hiekka- ja soramaat.
Marqués de Riscal Marqués de Riscal Blanco Rueda:n vinifikaatio
Tasapainoinen Marqués de Riscal Blanco Rueda Espanjasta on lajikkeeton viini, joka on valmistettu Verdejo-rypälelajikkeesta. Kastilian - Leónissa viiniköynnökset, joista nämä viinirypäleet saadaan, kasvavat hiekka-, kalkkikivi- ja sorapohjilla. Keräyksen jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Sen jälkeen tapahtuu käymisprosessi ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifioinnin jälkeen seuraa kypsytys useita kuukausia hienohyeen avulla ennen virallista pullotusta.
Ruokasuositus Marqués de Riscal Marqués de Riscal Blanco Ruedalle
Tätä espanjalaista valkoviiniä kannattaa nauttia hyvin viilennettynä 8 - 10 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi spagetille jogurtti-minttupeston, rucola-pennepastan tai lohi-fenkoli-omeletin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Marqués de Riscal