🍇 Raul Perezin La Del Vivo viehättää voimakkaalla, mineraalisella luonteellaan ja elegantilla kypsytyksellään ranskalaisissa tammitynnyreissä
🍽️ Tämä valkoviini harmonisoituu täydellisesti voikastikkeessa paistetun vaalean kalan kanssa ja paljastaa koko potentiaalinsa tunnin dekantoimisen jälkeen
🌿 Valmistettu 100 % Godello-rypäleistä vanhoilta viinitarhoilta DO Bierzo -alueelta, se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen Espanjasta
pakkaus!
Lisätietoja La Del Vivo DO - Raul Perez
Raul Perezin La Del Vivo on tiivis, mineraalinen valkoviini Espanjan viininviljelyalueelta DO Bierzosta, joka on valmistettu yksinomaan Godello-rypäleestä (100 %).
Lasissa tämä viini loistaa kirkkaan oljenkeltaisena, jossa on kevyitä kultaisia korostuksia. Monimutkaista tuoksua hallitsevat mehukkaiden persikoiden, kypsien mirabellien, valkoisten kukkien kukkaisten vivahteiden ja kivennäisen mineraalisen vivahteen aromit. Tämän espanjalaisen valkoviinin makuaistin valtaa ihana mineraalisuus. Viini on tiivis ja täyteläinen, ja se sulkeutuu pitkään jälkivaikutelmaan.
Raul Perez La Del Vivo Lomas de Valtuille -viinin viiniytyminen
Godello-rypäleet ovat peräisin vanhoilta viinitarhoilta (1925-1940), jotka kasvavat kvartsi- ja liuskekivimaalla 500 metrin korkeudessa.
Varovasti käsin kerätyt rypäleet viedään välittömästi Raul Perezin viinikellariin. Siellä osa sadosta käydään puisissa tynnyreissä varsien kanssa, ja loput käyvät lämpötilavalvotuissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Käymisprosessin päätyttyä tämä valkoviini kypsytetään 500 litran ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan. Lopuksi tämä viini pullotetaan suodattamattomana.
Ruokasuositus viinille La Del Vivo Godello Raul Perez
Nauti tätä kuivaa valkoviiniä Espanjasta valkolihaisten kalojen kanssa voikastikkeessa - erityisesti paistetun kuhan kanssa. Suosittelemme dekantoimaan tätä viiniä vähintään tunnin ajan ennen juomista.
- Lisää tuotteita osoitteesta Raúl Pérez