🍷 El Andén De La Estación Bodegas Mugalta vaikuttaa elegantilla, kuivalta rakenteeltaan ja monimutkaisilta aromiltaan, jotka on saatu mustaherukasta ja mustikasta
🍽 Tämä punaviini sopii erinomaisesti täytettyjen paprikoiden ja vihannes-couscousin kanssa naudanlihapyöryköiden kera
🌄 Parhaista rypäleistä lajikkeista Carignan, Garnacha, Graciano ja Tempranillo, korjattu arvostetulta viinialueelta La Riojasta
pakkaus!
Lisätietoja El Andén De La Estación - Bodegas Muga
Puolessa säilytetty El Andén De La Estación La Riojan viinialueelta paljastuu lasissa tiheässä purppurassa. Ihanteellisesti punaviinilasissa kaadettuna, tämä vanhan maailman punaviini näyttää upeasti nuorekkaita aromeja mustaherukasta, sinihomejuustosta, mulberrystä ja mustasta viinimarjasta, joita täydentävät sikarilaatikot, kataja ja rakastavakukkamarja, joita puuastiamenettely tuo mukanaan.
Bodegas Muga El Andén De La Estación hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 1,8 grammaa jäännösokeria. Tässä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laatuviineistä, ja niinpä tämä espanjalainen valloittaa tietenkin kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Makua ei tarvitse välttämättä paljon jäännösokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen samettisella rakenteella. Kohtuullinen hedelmähappo hellii El Andén De La Estaciónia sametintuntuisena suussa, unohtamatta tuoreutta. Jälkimaussa tämä hyvin kypsävaiheinen punaviini La Riojan viinialueelta ilahduttaa lopulta merkittävällä pituudella. Huomataan jälleen vivahteita mulberrystä ja mustaherukasta. Jälkipelissä esiintyy vielä mineraalisia vivahteita kalkkikivestä ja savesta dominoivista maaperistä.
Bodegas Mugan El Andén De La Estaciónin vinifikaatio
Vahvan El Andén De La Estaciónin perustana La Riojasta ovat Carignan-, Garnacha-, Graciano- ja Tempranillo-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa La Riojassa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivi- ja savimaahan. Tämä espanjalainen punaviini saadaan täsmällisesti käsin, kun rypäleet ovat täydellisesti kypsyneet. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti viinikellariin. Tässä ne lajitellaan ja varovasti murskataan. Sen jälkeen käyminen tapahtuu suuressa puuastiassa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä El Andén De La Estación -viini kypsyy vielä useita kuukausia suuressa tammiastiassa.
Ruokasuositus Bodegas Muga El Andén De La Estaciónille
Naudithan tätä espanjalaista punaviiniä parhaiten viilennettynä 15 - 18 °C sopivana kumppanina täytettyjen paprikaisten, vihannes-kuskusn ja naudanpyöryköiden tai purjotortillan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas Muga