- Tämä punaviini Saperavi-rypäleistä sopii erinomaisesti Boeuf Bourguignon -ruoan tai lampaanlihapadan kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita
- Viini Kachetista esittelee kulinaristille äärimmäisen modernin puolen
- Tasapainoinen punaviini, ensiluokkainen juhliin
Pirosmani - Winery Bediani
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Pirosmani - Winery Bediani
Winery Bediani Pirosmani tuo lasiin ensiluokkaista punaviiniä. Siellä se tarjoaa upean kirkkaan rubiininpunaisen värin. Pirosmanin ensimmäinen tuoksu paljastaa sävyjä luumuista ja granaattiomenista. Hedelmällisiin viittauksiin kukkaistuoksussa liitetään punaisia viinimarjoja.
Tyylikäs Winery Bediani Pirosmani paljastaa kielellä uskomattoman hedelmäisen maun, mikä johtuu luonnollisesti sen jäljelle jääneestä makeudesta. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen kevyellä rakenteellaan. Sen voimakas hedelmäsihkeä osoittaa, että Pirosmani on suussa poikkeuksellisen raikas ja elävä. Jälkimaulla tämä Kachetien viinialueen punaviini ilahduttaa vihdoin hyvällä pituudellaan. Jälleen kerran paljastuu viittauksia granaattiomenaan ja luumuihin. Jälkimaun loppuvaiheessa tulee esille myös mineraalisia sävyjä, jotka ovat peräisin tulikivistä ja mustasta maasta.
Pirosmanin valmistus Winery Bedianilta
Tasapainoisen Pirosmanin perusta Kachetiasta on Saperavi-rypälelajike. Kachetiassa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat tulikivistä ja mustasta maasta. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirretään välittömästi lehdistöön. Tässä ne lajiteltiin ja käsiteltiin varovasti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Pirosmani voi harmonisoitua edelleen hienolla hiivalla muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Winery Bediani Pirosmanille
Tätä georgialaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18°C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi paistetun vasikansydämen kanssa, joka on tarjoiltu omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, täytettyjen paprikoiden tai Boeuf Bourguignonin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Winery Bediani