• ♥ Tällä hetkellä 22.017 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Pirosmani - Winery Bediani
Granaattiomena, Luumu ja punaherukka
  • Tämä punaviini Saperavi-rypäleistä sopii erinomaisesti Boeuf Bourguignon -ruoan tai lampaanlihapadan kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita
  • Viini Kachetista esittelee kulinaristille äärimmäisen modernin puolen
  • Tasapainoinen punaviini, ensiluokkainen juhliin

Pirosmani - Winery Bediani

Punaviini Georgia Georgia Kachetien (GE)
Säästä 6 %, osta 24!
Wenn Sie von den Produkten aus dieser Aktion 24 Stück kaufen, erhalten Sie 6% Rabatt

Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.

Vuosikerta

9999
2021
6
12
24
6
Yksikköhinta: 16.58 *
Pirosmani - Winery Bediani
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Pirosmani - Winery Bediani

Winery Bediani Pirosmani tuo lasiin ensiluokkaista punaviiniä. Siellä se tarjoaa upean kirkkaan rubiininpunaisen värin. Pirosmanin ensimmäinen tuoksu paljastaa sävyjä luumuista ja granaattiomenista. Hedelmällisiin viittauksiin kukkaistuoksussa liitetään punaisia viinimarjoja.

Tyylikäs Winery Bediani Pirosmani paljastaa kielellä uskomattoman hedelmäisen maun, mikä johtuu luonnollisesti sen jäljelle jääneestä makeudesta. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen kevyellä rakenteellaan. Sen voimakas hedelmäsihkeä osoittaa, että Pirosmani on suussa poikkeuksellisen raikas ja elävä. Jälkimaulla tämä Kachetien viinialueen punaviini ilahduttaa vihdoin hyvällä pituudellaan. Jälleen kerran paljastuu viittauksia granaattiomenaan ja luumuihin. Jälkimaun loppuvaiheessa tulee esille myös mineraalisia sävyjä, jotka ovat peräisin tulikivistä ja mustasta maasta.

Pirosmanin valmistus Winery Bedianilta

Tasapainoisen Pirosmanin perusta Kachetiasta on Saperavi-rypälelajike. Kachetiassa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat tulikivistä ja mustasta maasta. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirretään välittömästi lehdistöön. Tässä ne lajiteltiin ja käsiteltiin varovasti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Pirosmani voi harmonisoitua edelleen hienolla hiivalla muutaman kuukauden ajan.

Ruokasuositus Winery Bediani Pirosmanille

Tätä georgialaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18°C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi paistetun vasikansydämen kanssa, joka on tarjoiltu omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, täytettyjen paprikoiden tai Boeuf Bourguignonin kanssa.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Aromi:
Granaattiomena , Luumu , punaherukka
Rakenne / suutuntuma:
helppo
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tilaisuus ja teema:
Puolue
Rypälelajikkeet:
Maa:
Georgia
Viljelyalue:
Kachetien (GE)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Musta maa
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12.5
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
5,5
Jäännössokeri noin g/l:
12,96
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Säilyvyysaika vuosina JG:
4
Tyyli:
moderni
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , tyylikäs , moderni
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Winery Bediani - G. Kuchishvili St. 20 - 0179 Tbilisi - Georgia
PID:
74703-GEO-RW-SP-0025-20.1
NACH OBEN