- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii vihannes-couscousin kanssa naudanlihapullia tai hanhenrintaa inkivääri-punakaalin ja meiramin kanssa
- Ruostumatonta terästä säilytys tekee tästä punaviinistä erityisen raikkaan ja hedelmäisen
- Tasapainoinen punaviini, täydellinen juhliin
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Mukuzani - Winery Chateau Nekresi
Viinitilan Chateau Nekresi Mukuzani Kakhetista tarjoaa kirkkaan, rubiininpunaisen värin pyöräytetyssä lasissa. Tämä Winery Chateau Nekresi -punaviini paljastaa tuoksussa kaikenlaisia luumuja ja granaattiomenoita. Aivan kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, ruostumattomassa teräksessä tapahtuva kypsytys tuo tuoksuun lisää aromeja, kuten punaherukkaa.
Viinitilan Chateau Nekresi Mukuzani on viinin ystäville ihanan kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkeaa tai ankaraa, vaan pyöreää ja pehmeää. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja moniulotteinen maku. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Mukuzani imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä hyvin varastoitava punaviini Kakhetin viininviljelyalueelta tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen luumun ja granaattiomenan vivahteita. Tuliperäisen kallion ja mustan maan hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät jälkivaikutelmaa.Viinitilan viinitila Chateau Nekresi Mukuzani
Tasapainoinen Mukuzani Georgiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu Saperavi-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Kakhetissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle maaperään, joka koostuu vulkaanisesta kivestä ja mustasta maasta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Mukuzanille viinitilalta Chateau NekresiTämä Georgiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan tai ankanrinnan ja sokerihernesten kanssa.