- Tämä punaviini parhaista rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia, kuten härän poskea peruna-rösti kanssa
- Sitä, että sen alkuperä on Valle Central, tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Ihana punaviini, loistava valinta monenlaisiin tilaisuuksiin
Valmis toimitettavaksi heti, toimitusaika noin 2-4 työpäivää.
pakkaus!
Lisätietoja Las Mulas Torres Cabernet Sauvignon Reserva bio - Miguel Torres Chile
Miguel Torresin Chilen Valle Centralista peräisin oleva Las Mulas Torres Cabernet Sauvignon Reserva -bio Cabernet Sauvignon Reserva on lasissa pyöriteltynä kirkkaan purppuranpunainen. Tämän Valle Centralista peräisin olevan punaviinin tuoksu viettelee vadelman ja luumun vivahteilla. Jos tutkimme aromeja tarkemmin, niihin lisätään neilikkaa ja punaherukkaa, joita tammen vaikutus ruokkii.
Miguel Torres Chile Las Mulas Torres Cabernet Sauvignon Reserva bio on miellyttävän kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen rakenne. Tämän Valle Centralin alueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Las Mulas Torres Torres Cabernet Sauvignon Reserva bio from Miguel Torres Chile
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Cabernet Sauvignoniin. Tähän Miguel Torres Chilen ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin kerättiin vain parhaat rypäleet. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puu- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Las Mulas Torres Cabernet Sauvignon Reserva bio voi jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä 6 kuukauden ajan.
Ruokasuositus Las Mulas Torres Torres Cabernet Sauvignon Reserva bio Miguel Torres Chilestä
Tämä chileläinen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraviiniksi, mutta on myös nautinto juoda sellaisenaan.