✨ Miguel Torres Chilessä valmistettu Cordillera Sauvignon Blanc hurmaa elegantilla ja kuivan tyylillään, jossa on rapea ja sulava koostumus
🥗 Nauttikaa tätä aromaattista valkoviiniä hyvin viilennettynä hedelmäisen endiivisalaatin, paistetun taimen tai tuoreen kasvissalaatin kanssa
🍇 Rypäleet kasvavat Coquimbon ainutlaatuisilla maaperillä ja tuovat esiin Sauvignon Blanc -lajikkeen täyden aromin
pakkaus!
Lisätietoja Cordillera Sauvignon Blanc - Miguel Torres Chile
Viinilasissa Miguel Torres Chilen Cordillera Sauvignon Blanc esittelee kirkkaan vaaleankeltaisen värin. Tuoksussa tämä Miguel Torres Chile valkoviini paljastaa erilaisia sitruunaruohokasveja, sitruunoita, pink grapefruitia, kumkvattia ja pomeloa. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, teräksessä kypsyminen tuo vielä lisää välimerellisiä yrttejä, bitterisuklaata ja kaakaopapuja.
Tämä viini hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähän jäännösokeria. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka erottuu selvästi tavallisemmat laatudektiot, ja näin tämä chililäinen tietysti viehättää hienolla tasapainollaan kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Makua ei välttämättä tarvita sokeria. Suussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne esittelee ihastuttavaa rapeutta ja sulavuutta. Jälkimaussa tämä nuori viini Coquimbon viinialueelta hurmaa merkittävällä pituudellaan. Limetin ja pink grapefruitin vivahteet näyttäytyvät jälleen. Jälkimauussa yhdistyvät vielä mineraaliset vivahteet kalkkikiven ja savimaata hallitsevista maaperistä.
Cordillera Sauvignon Blancin vinifikaatio Miguel Torres Chileltä
Balansoidun Cordillera Sauvignon Blancin perusta Coquimbossa on Sauvignon Blanc -rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Coquimbossa. Viiniköynnökset uppoutuvat syvälle savi- ja kalkkikivimaahan. Nämä valkoviinirypäleet Chilestä kerätään käsin vain sen jälkeen, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Viininkeräyksen jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käymistä ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys hienossa hiivassa, ennen kuin viini lopulta siivilöidään.
Ruokasuositus Miguel Torres Chile Cordillera Sauvignon Blancille
Naudi tämä valkoviini Chilestä mielellään hyvin viilennetyssä 8 - 10 °C:ssa hedelmäisen sikurivuorisalaatin, punajuuri-vihersalaatin tai paistetun taimeninkiväärillä ja päärynällä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Miguel Torres Chile