- Tämä punaviini parhaista rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten hanhenrinta inkivääri-punakaalin ja oreganon kera tai paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa
- Nauttijalle tämä viini Burgenlandista näyttää erityisen tasapainoiselta
- Monilla palkinnoilla varustettu punaviini, ensiluokkainen muun muassa yllättämään asiantuntijat
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Sauvignon Burgenland - Weingut Kollwentz-Römerhof
Cabernet Sauvignon Burgenland Burgenlandin viinialueelta paljastaa lasissa kirkkaan purppuranpunaisen värin. Kun lasia kallistetaan hieman, reunojen väri vaihtuu granaatinpunaiseksi. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen voi tässä punaviinissä havaita ensiluokkaista tasapainoa, sillä se ei ole lasin seinissä vesimäistä, siirappimaista tai liköörimaista. Tämä Burgenlandista peräisin oleva punaviini vakuuttaa tuoksullaan, joka sisältää mustaherukan, orvokin, mulberrin ja karhunvatukan aromeja. Jos jatkamme aromien tutkimista, mukaan tulevat piparkakkumausteet, kaneli ja vanilja.
Weingut Kollwentz-Römerhof Cabernet Sauvignon Burgenland hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten ikoniviinisegmentissä voi luonnollisesti odottaa, tämä itävaltalainen viini viehättää hienolla tasapainolla kaiken sen kuivuuden ohella. Maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne esittäytyy ihanan lihaksikkaana ja tiheänä. Tämän kypsytettävän punaviinin loppupiste hurmaa lopulta kauniilla jälkimaullaan.
Weingut Kollwentz-Römerhof Cabernet Sauvignon Burgenlandin vinifikaatio
Tasapainoinen Cabernet Sauvignon Burgenland Itävallasta on puhdasviininen, tehty Cabernet Sauvignon -rypäleestä. Satokauden jälkeen rypäleet siirtyvät heti puristamoon. Tässä ne valitaan ja murskataan hellävaraisti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä…
Ruokasuositus Weingut Kollwentz-Römerhof Cabernet Sauvignon Burgenlandille
Tätä itävaltalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kalvasta valmistetun pöydänhuipun, papujen ja tomaattien, ossobucun tai lampaanliharagoun kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
Palkinnot Weingut Kollwentz-Römerhof Cabernet Sauvignon Burgenlandille
Ihon lisäksi ikoniviinirunoilla tämä Weingut Kollwentz-Römerhofin punaviini voi myös ylpeillä palkinnoilla. Yksityiskohtia ovat
- Falstaff - 92-94 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Kollwentz