- Tämä puhdas valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten kookos-lime-kala-curry tai paistettua taimenta inkiväärin ja päärynän kanssa
- Nautiskelijalle tämä viini uusiseelantilaiselta eteläsaarelta näyttää raikkaana ja suoran yksinkertaisena
- Tämä uusiseelantilainen valkoviini soveltuu erinomaisesti harmoniseksi aperitiiviksi tai parvekeviiniksi (terassi käy myös!)
Sauvignon Blanc Marlborough - Mahi
pakkaus!
Lisätietoja Sauvignon Blanc Marlborough - Mahi
Mahi Sauvignon Blanc Marlborough tuo lasiin ensiluokkaista valkoviiniä. Siellä se paljastaa todella kirkkaan, vaaleankeltaisen värin. Sauvignon Blanc Marlboroughin ensimmäisessä tuoksussa on vivahteita karviaisista, sitruunoista ja persikoista. Hedellisille aineksille kukkaisssa liittyy tammiin liittyviä nuotteja, kuten limetti.
Suussa Mahi Sauvignon Blanc Marlborough avautuu miellyttävän kuivan, tuntuva ja aromikkaana. Joissakin viineissä etiketti osoittaa kuiva, mutta toiset ovat sitä todella. Tämä valkoviini kuuluu toiseen ryhmään, sillä se on valmistettu vain 1,3 g jäännössokerilla. Kielellä tämä tasapainoinen valkoviini erottuu äärimmäisen rapealla rakenteellaan. Sen läsnä oleva hedelmähappo tekee Sauvignon Blanc Marlboroughista suussa vaikuttavan raikkaan ja elävän. Tämän valkoviinin loppu, joka tulee Uuden-Seelannin eteläsaarelta, tarkemmin sanottuna Marlboroughista, vakuuttaa merkittävällä jälkimaulla. Loppu on lisäksi mineraalisia vivahteita, joita hallitsevat sora-maat.
Mahi Sauvignon Blanc Marlboroughin valmistus
Tasapainoisen Mahi Sauvignon Blanc Marlboroughin perusta Uudessa-Seelannissa on Sauvignon Blanc -rypäleitä. Rypäleet kasvavat jokivarren läheisyydessä Uuden-Seelannin eteläsaarella. Vines kaivaa juurensa syvälle soraisiin maaperiin. Lähistön joen pehmentävän vaikutuksen ansiosta viinirypäleet kypsyvät hitaasti ja kehittävät enemmän aromaattista syvyyttä. Kun ne ovat täydellisesti kypsiä, rypäleet kerätään Mahi Sauvignon Blanc Marlboroughia varten vain käsin, ilman kuljetus- ja vähemmän valikoivia koneita. Viinikeräyksen jälkeen rypäleet kulkevat nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käymistä ruostumattomassa teräksessä ja suurissa tammitynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä eleganttia Sauvignon Blanc Marlboroughia kypsytetään vielä muutama kuukausi ranskalaisista tammitynnyreistä.
Ruokasuositus Mahi Sauvignon Blanc Marlboroughille
Nauti tätä Uuden-Seelannin valkoviiniä parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C lämpötilassa kookos-lime-kalaruokien, hedelmäisten sikurinsalaattien tai inkivääri-päärynän kanssa paistetun ahvenen rinnalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Mahi