- Tämä lajikkeellinen punaviini sopii erinomaisesti ankkareiden kanssa sokeripehmeiden herneiden tai punaviinissä haudutettujen kanarintojen kanssa
- Pienessä puussa kypsentäminen tekee tästä punaviinistä erityisen samettisen
- Tasapainoinen punaviini, täydellinen muun muassa romanttiseen illalliseen
Saperavi Premium - Winery Bediani
pakkaus!
Lisätietoja Saperavi Premium - Winery Bediani
Elegante Saperavi Premium, joka on peräisin Winery Bedianilta, virtaa kirkkaan rubiininpunaisena laseihin. Saperavi Premiumin ensimmäinen tuoksu paljastaa vivahteita luumuista ja granaattiomenista. Hedelmällisiin komponentteihin liitetään tammikypsytyksen merkkejä, kuten suklaata ja punaisia viinimarjoja.
Tämä punaviini Winery Bedianilta on ihanteellinen kaikille viininystäväille, jotka nauttivat kuivasta. Se ei kuitenkaan koskaan näytä niukalta tai jyrkältä, kuten viiniltä odotettaisiin. Tasapainoinen ja monimutkainen, tämä samettinen punaviini esittäytyy kielellä. Kohtuullinen hedelmähappo hellii Saperavi Premiumia miellyttävällä suuntuntumalla ilman, että raikkautta joudutaan uhraamaan. Loppuunsa tämä Kachetien viinialueen viini hurmaa vaikuttavalla pituudella. Taas kerran esiin nousevat vivahteet granaattiomenasta ja luumusta. Jälkimakuun liittyvät vielä mineraaliset sävyt, joita hallitsevat mustamaaperä ja tulikivi.
Vinifiointi Winery Bediani Saperavi Premiumilla
Tasapainoisen Saperavi Premiumin perustana ovat Saperavi-rypäleet Georgiasta. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Kachetiassa. Vitis vinifera -kasvit juurtuvat syvälle tulikivikankaille ja mustamaaperälle. Viinin keräyksen jälkeen rypäleet siirretään välittömästi viinikellariin. Siellä ne lajittelutetaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen pienissä tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen ne kypsytetään muutaman kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Winery Bediani Saperavi Premiumille
Tätä punaviiniä Georgiasta tulisi nauttia parhaimmillaan 15 - 18°C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi ankanrinnalle sokerherneiden kanssa, haudutettulle kanalle punaviinissä tai hanhirinnalle inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Winery Bediani