🍋 Tokaj-Hétszölön Dry Furmint DOP vakuuttaa upealla, kuivalla rakenteellaan ja silkkisen aromaattisella suutuntumalla
🍽️ Tämä hieno valkoviini sopii täydellisesti herkullisen omeletin ja tuoreen lohen tai kevyen kalacurryn kanssa
🌿 Luomuviljelty Furmint todistaa Tokaj-Hegyalja-alueen huipputason viinituotantotaidon
Dry Furmint DOP - Tokaj-Hétszölö
pakkaus!
Lisätietoja Dry Furmint DOP - Tokaj-Hétszölö
Lasissa biologisesti tuotettu Dry Furmint Tokaj-Hétszölőltä esittelee kirkkaan vaaleankeltaista väriä. Dry Furmintin ensimmäinen tuoksu paljastaa sitruunan vivahteita. Hedelmällisiin komponentteihin tuoksussa liittyvät mantelien, inkiväärin ja mineraaliset sävyt.
Suussa Tokaj-Hétszölőn Dry Furmint avautuu ihanan kuivana, napakkana ja aromikkaana. On kuivia ja todella kuivia viinejä. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on valmistettu vain 2,1 g jäännösokerilla. Suussa tämän tasapainoisen valkoviinin pinta on ihanan sileä. Sen voimakkaan hedelmäinen happo tekee Dry Furmintista suussa upean raikkaan ja elinvoimaisen. Jälkimaussa tämä nuorekas valkoviini Tokaj Hegyaljan viinialueelta hurmaa lopuksi kauniilla pituudellaan. Taas esiin nousevat sitruunan vivahteet.
Tokaj-Hétszölö Dry Furmintin vinifikaatio
Tämä tasapainoinen valkoviini Unkarista valmistetaan biologisesti Furmint-rypäleestä. Käsin kerättyjen rypäleiden jälkeen ne viedään heti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa tarkoin valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys hienossa hiivassa, ennen kuin viini lopulta siirretään.
Ruokasuositus Tokaj-Hétszölö Dry Furmintille
Tätä unkarilaista valkoviiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi omeletille lohen ja fenkolin kanssa, kookos-lime-kalacurrylle tai paistetulle taimenelle inkivääri-päärynän kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Tokaj-Hétszőlő