🍷 Tämä exquisite Barossa Grenache Shiraz Mataro Samuel's Collection Yalumbalta hurmaa elegantilla kuivuudellaan ja makuilleen rikkaalla aromilla
🍽️ Nauttikaa tätä täyteläistä punaviiniä täydellisesti herkullisen vasikanmaksan kanssa omenoiden tai maukkaan lampaanpatéen kanssa
🇦🇺 Viini yhdistää parhaat Grenache-rypäleet ja se tulee kalkkikivivallitsevilta mailta kuuluisasta viinialueesta Etelä-Australiassa
pakkaus!
Lisätietoja Barossa Grenache Shiraz Mataro Samuel´s Collection - Yalumba
Yalumba Barossa Grenache Shiraz Mataro Samuel's Collection tuo lasiin ensiluokkaista punaviiniä. Siinä paljastuu upea, kirkkaan purppuranpunainen väri. Reunalla tämä australialainen punaviini näyttää myös siirtymisen granaatinpunaiseksi. Lasia pyöritettäessä voi tässä punaviinissä havaita täydellisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä vesimäisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tämä yhden lajikkeen australialainen viini esittelee lasissa upeita vadelman, mustan kirsikan, mulberryn ja luumujen voimakkaita aromeja. Lisäksi se tuo esiin vivahteita muista hedelmistä.
Tämä viini viehättää elegantin kuivan makuprofiilinsa ansiosta. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jääsokerimäärällä. Kuten huipputason viiniltä voi odottaa, tämä australialainen viini hurmaa kaikessa kuivuudessaan hienolla tasapainolla. Aromeihin ei välttämättä tarvita sokeria. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen lihallisella ja tiheällä rakenteellaan. Jälkimaku hurmaa tämä etelä-australialainen punaviini lopulta kauniilla pituudellaan. Jälleen maistuvat luumu ja kirsikka. Jälkimakua säestävät vielä mineraaliset vivahteet kalkkikivipitoisilta mailta.
Yalumba Barossa Grenache Shiraz Mataro Samuel's Collectionin vinifikaatio
Tässä viinissä keskitytään selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Grenacheen. Tälle upeasti tasapainotetulle puhtaille rypäleille Yalumbalta on käytetty vain parasta satoaineistoa. Etelä-Australiassa viiniköynnökset, joista tämä viini valmistetaan, kasvavat kalkkikivipitoisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajittelaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen pienissä puukäymissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy 8 kuukautta 500 litran tammitynnyrissä.
Ruokasuositus Yalumba Barossa Grenache Shiraz Mataro Samuel's Collectionille
Koe tämä punaviini Australiasta parhaiten tarjoiltuna 15–18 °C lämpötilassa paistettujen vasikanmaksakappaleiden, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikka-kastikkeen, kurpitsalaatikon tai lampaanliharagout'n, jossa on kikherneitä ja kuivatut viikunoita, seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Yalumba