konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneiderin tynnyrissä kypsytetty Portugieser tarjoaa lasissa tiheän vaalean punaisen värin. Myös tämän saksalaisen punaviinin reunalla näkyy siirtyminen violetinpunaiseen. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen Einzelstück-punaviini paljastaa kauniin tiheyden ja täyteläisyyden, joka heijastuu lasin reunan kirkkaisiin ikkunoihin. Tämä vanhan maailman punaviini on ihanteellisesti nautittavissa bordeaux'n lasissa, ja sen ihanan monitahoiset aromit sisältävät rommipadan, metsämarjahillon, Mon Cheri -kirsikan ja morellokirsikan aromit, joita täydentävät tumma suklaa ja puutynnyreissä kypsytyksen tuomat itämaiset mausteet.
Markus Schneiderin Portugieser on ehdottoman kuiva. Se ei kuitenkaan koskaan vaikuta niukalta tai hauraalta. Tämä samettinen ja tiivis punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monipuolinen. Maltillisen hedelmähapokkuuden ansiosta Einzelstück Portugieser hellii suutuntumaa samettisella suutuntumalla ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Jälkimaussa tämä Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee villimarjahillon ja rommipadan vivahteita.
Markus Schneiderin Einzelstück Portugieserin viininvalmistus
Saksasta peräisin oleva voimakas Einzelstück Portugieser on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu rypälelajikkeesta Blauer Portugieser. Rypäleet kasvavat yli 80 vuotta vanhalla viinitarhalla Ellerstädter Feldmarkissa optimaalisissa olosuhteissa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle sedimentti- ja säätilakalliopohjaiseen maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Portugieser kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Markus Schneider Einzelstück Portugieser -viinin ruokasuositus
Tämä saksalainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi hanhenrinnalle inkivääri-punakaalin ja majavan kera, purjosipulikeitolle tai turskalle kurkku-sinappivihannesten kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider