🍷 Simonsigin Labyrinth Cabernet Sauvignon hurmaa tiheällä väri-intensiivisyydellään ja samettisilla tanniineillaan
🍽️ Ihanteellinen kumppani maukkaille ruoille, kuten paahdetulle naudanlihalle tai haudutetulle vasikalle
🇿🇦 Tämä hieno punaviini tulee Etelä-Afrikan maalauksellisilta viinitarhoilta ja kuvastaa terroirin olennaisuutta
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Labyrinth Cabernet Sauvignon - Simonsig
Simonsigin Labyrinth Cabernet Sauvignon paljastaa tiheän, syvän granaatinpunaisen värin. Tuoksussa on mustia marjoja ja mustia kirsikoita, joita täydentävät houkuttelevat vivahteet setripuusta ja lyijykynänlastusta sekä vivahteet Fynboksista. Nuoret, samettiset tanniinit ja kaunis runko tarjoavat sileän, täyteläisen suutuntuman ja kuivan jälkivaikutelman, jota mustat marjat seuraavat.
Viinitarha on suunniteltu labyrintin muotoon, mistä viini saa nimensä.
Ruokasuositus Simonsigin Labyrinth Cabernet Sauvignonille
Suosittelemme tätä voimakasta eteläafrikkalaista punaviiniä täyteläisten pastaruokien, paahtopaistin, lampaanpotkan, haudutettujen ribseille, grillatun vasikan tai Coq au Vinin kanssa.
Simonsigin Labyrinthin vinifikaatio
Rypäleet kerättiin ja käsiteltiin varhain aamulla. Erityistä huomiota kiinnitettiin vähäiseen työhön viinitarhalla ja erityisesti kellarissa. Rajoitettu kuorikontakti mahdollistaa korkean hedelmäisyyden ilman, että happo kärsii. Huomiota herättävää on myös hellä puristus ja suhteellisen matala mehun saanto, mikä mahdollistaa korkeampia laatua ja enemmän eleganssia viinissä.
Käyminen aloitettiin inokuloimalla puhdaskantahefen. Käymislämpötilat olivat 11-12 °C. Näin varmistettiin hidas käyminen ja siten hedelmäintensiivisyyden lisääntyminen. Käymisen jälkeen viiniä pidetään niin pitkään kuin mahdollista hiivan päällä (3-6 kuukautta) ja sitä ohitetaan säännöllisesti suuntuntuman parantamiseksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Simonsig