🍷 Tämä Cabernet Sauvignon viehättää elegantilla, tasapainoisella tyylillään ja kypsytyksellään, joka tuo hedelmän täydellisesti esille
🍽️ Nauti sitä 15 - 18°C:ssa mehevän liharuokien kanssa tai yksinkertaisesti yksin erityisenä nautintona
🇷🇴 Romaniasta kotoisin tämä puhdas Cabernet Sauvignon esittelee monipuolisia aromeja ja erityistä sävyä
Cabernet Sauvignon - Speis&Trank
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Sauvignon - Speis&Trank
Romanian Speis&Trankin Cabernet Sauvignon on lasissa kirkkaan violetinpunainen, ja siinä on ihanan ilmeikkäitä punaherukan, mustikan, karhunvatukan ja luumun tuoksuja. Viinissä on myös vivahteita punaherukasta, mustikasta ja mustaherukasta.
Makuaistissa Speis&Trankin Cabernet Sauvignon avautuu miellyttävän aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena, ja kuivasta maustaan huolimatta tämä punaviini tekee vaikutuksen mehevällä sulavuudellaan ja hienosti kudotulla jäännösmakeudellaan. Tämä tiivis punaviini on tasapainoinen ja moniulotteinen suutuntumaltaan. Maltillisen hedelmähapokkuuden ansiosta Cabernet Sauvignon imartelee pehmeällä suutuntumalla ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän romanialaisen punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Speis&Trank Cabernet Sauvignon -viinin valmistus
Tasapainoinen Cabernet Sauvignon Romaniasta on Cabernet Sauvignon -rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi Cabernet Sauvignon -viinin annetaan harmonisoitua hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Speis&Trankin Cabernet Sauvignonille
Tämä punaviini Romaniasta nautitaan parhaiten 15 - 18°C:n lämpötilassa erilaisten ruokien seurana, mutta se on myös nautinto sellaisenaan.
Punaviiniä on mukava juoda.- Lisää tuotteita osoitteesta Speis&Trank