Toimitusaika noin 3-5 työpäivää
Toimitusaika noin 3-5 työpäivää
Toimitusaika noin 3-5 työpäivää
Eymannin viinitila
Eymannin viinitilan tarina alkaa vuonna 1982, kun Rainer Eymann ottaa viinitilan haltuunsa ja aiheuttaa välittömästi päänsärkyä lähialueen kollegoidensa keskuudessa. Hän muutti viinitilan luonnonmukaiseen viljelyyn. Näin ollen hän on yksi ensimmäisistä luomuviininviljelijöistä Pfalzin läänissä. vuonna 2004 viinitila on sertifioitubiodynaamiseksi Demeter . Demeter . Poika Vincent jatkaa tätä tietä 18 hehtaarin viinitarhoilla täynnä sitoutumista ja ideoita.
Viinitilan viinitarhat Pfalzissa osoittavat, että tämä tie vaatii luonnollisesti enemmän vaivaa. Terveiden rypäleiden edellytys sadonkorjuuta varten on elinvoimainen ja ilmava maaperä. Liian tiheä ajo viinitarhojen yli tuhoaa maaperän elämää, minkä vuoksi suurin osa viinitarhojen töistä tehdään käsin. Pääpaino on lehtityössä. Ainoastaan ehjä mutta löysä lehtiseinä voi auttaa rypäleitä saavuttamaan täyden kypsyytensä ja pysymään terveinä. Lisäksi käytetään biologisia valmisteita, jotka on valmistettu kivijauhoista, yrteistä tai vastaavista.
Toinen tärkeä osa biodynaamista viljelyä on yksittäisten rivien viherryttäminen. Yhtäältä sidotaan ravinteita, jotka ovat viiniköynnösten käytettävissä uudelleen kääntämisen jälkeen, ja toisaalta viherkasvit tarjoavat elinympäristön hyödyllisille hyönteisille. Tietenkin myös rypäleet korjataan käsin. Kellarissa rypäleen puristemehut käyvätspontaanisti, suurimmaksi osaksi . Tämän jälkeen Eymannin viinitilan valkoviinit saavat olla pitkään hienolla hiivalla ja kehittää näin voimakkaita aromejaan. Tämä tukee myös luonnollista kirkastumista , hienonnusaineita ei tarvita. Viinitilan punaviinejä säilytetään jopa 2 vuotta tammitynnyreissä tai barrique-tynnyreissä, kunnes ne osoittavat täyden voimansa ja rikkautensa.
Vincent Eymannin viinit
GUTSWINE - aito Pfalzin
Tilan viinit ovat puristisia ja raikkaita. Niiden hedelmäisyys antaa paljon nautintoa ja juomisen hauskuutta, ilman paljon chichiä.
ORTSWEINE - rypäleet ovat peräisin Gönnheimin ympärillä sijaitsevilta viinitarhoilta
Näiden paikallisten viinien rypäleet ovat peräisin Gönnheimin ympärillä sijaitsevilta viinitarhoilta. Sadonkorjuu tehdään käsin, minkä jälkeen käyminen tapahtuu spontaanisti puutynnyreissä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Ne vakuuttavat elinvoimaisuudellaan, mineraalisuudellaan ja keveydellään. Ruokakumppani joka päivä
TOREYE - Valikoima viinejä paikallisilta viinitarhoilta
Nämä paikallisilta viinitarhoilta peräisin olevat valikoidut viinit ovat omaperäisiä ja syvällisiä. Vähäinen sato, spontaani käyminen ja kypsytys perinteisissä puutynnyreissä antavat näille viineille niiden monimutkaisuuden ja valtavan kypsymispotentiaalin.
LAGENWEINE - yksittäiset lohkot Gönnheimissa, Wachenheimissa ja Bad Dürkheimissa
Nämä viinit ovat peräisin viinitilan parhaista palstoista ja vanhimmista viiniköynnöksistä. Spontaanin käymisen lisäksi alhaiset tuotokset ja pitkä kypsytysaika puutynnyreissä tekevät näistä viineistä alkuperänsä ainutlaatuisia edustajia.
Rypälelajikkeet - klassinen Pfalzinat
Valkoiset
- Silvaner
- Riesling
- Chardonnay
- Gewürztraminer
- Pinot Gris
- Pinot Blanc
Punaiset
- Pinot Noir
- St. Laurent
- Merlot
Lisätietoja Weingut Eymann
Osoite | |
---|---|
Firmenname: | Weingut Eymann |
Katu: | Ludwigstraße 35 |
Kaupunki: | 67161 Gönnheim |
Maa: | Saksa |
Region: | Rheinland-Pfalz |
Kontinent: | Eurooppa |
Kontakt & Web | |
Website: | https://www.weingut-eymann.de/ |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/WeingutEymann/ |
Telefon: | +49 (0) 6322 - 2808 |
Fax: | +49 (0) 6322 - 68792 |
Unternehmen | |
Perustamisvuosi: | 1982 |
Eigentümer: | Rainer ja Ingeborg Eymann |
Geschäftsführer: | Vincent Eymann |
Viini | |
Kellermeister: | Vincent Eymann |
Rebfläche: | 15 ha |
Bodenarten, Bodenbeschaffenheit: | kalkreiche Lössböden |
Viinin vuosituotanto hehtolitroina: | 1200 |
Biozertifikat: | organisch-biologischer Weinbau, DE-03-ÖKO |