- Tämä ensiluokkainen valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia, kuten wok-vihanneksia kalan kanssa tai parsasalaattia kvinoan kanssa
- Amphorassa kypsyminen tekee tästä valkoviinistä erityisen
- Tasapainoinen valkoviini, täydellinen harmoniseksi kesäviiniksi
Gvymarani Mtsvane Amber Wine - Weingut Gvymarani
pakkaus!
Lisätietoja Gvymarani Mtsvane Amber Wine - Weingut Gvymarani
Gvymarani Mtsvane Amber Wine -viinin ensimmäinen tuoksu paljastaa persikan, appelsiinin ja kypsän omenan vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin piirteisiin yhdistyvät vielä hedelmäisemmät balsamiset vivahteet.
Makuun Gvymarani Mtsvane Amber Wine Gvymaranin viinitilalta avautuu ihanan aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Siinä on kuivaa ja todella kuivaa. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen, sillä se on pullotettu vain 1 grammalla jäännössokeria. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Gvymarani Mtsvane Amber Wine on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Tämän Kakhian alueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku on valloittava, ja siinä on kaunis jälkimaku.
Gvymarani Gvymarani Mtsvane Amber Wine -viinin valmistus
Tasapainoinen Gvymarani Mtsvane Amber Wine -viini Georgiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu Goruli Mtsvane -rypäleestä. Gvymarani Mtsvane Amber Wine -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyystason saavuttamisen aikaan ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Käsin keruun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu amforoissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys hienolla sakan päällä ennen viinin pullottamista.
Ruokasuositus Gvymarani Mtsvane Amber Wine from the Gvymarani winery
Tämä Georgian valkoviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa hedelmäisen endiivisalaatin, punajuurikasvissalaatin tai paistetun kirjolohen ja inkivääripäärynän kanssa.