VINELLO käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta ja jotka asetetaan aina. Muita evästeitä, joiden tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta tämän verkkosivuston käytössä, palvella suoraa mainontaa tai helpottaa vuorovaikutusta muiden verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen kanssa, asetetaan vain suostumuksellasi.
Konfiguration
Teknisesti edellytetään
Nämä evästeet ovat välttämättömiä myymälän perustoimintoja varten.
CSRF-Token
Cookie-asetukset
Hylkää kaikki cookies
Hyväksy kaikki cookies
Istunto
Räätälöity välimuistitallennus
Valittu kauppa
Valuutanvaihto
Yksittäiset hinnat
Mukavuus toiminnot
Näitä evästeitä käytetään tekemään ostokokemuksesta entistä houkuttelevampi, esimerkiksi tunnistamaan kävijä.
Muistio
Pysyvä ostoskori
Tilastot ja seuranta
Kumppanuusohjelma
Osto- ja surffauskäyttäytyminen Google Tag Managerin avulla
Taittingerin viinitila sijaitsee Reimsissä Champagnen sydämessä.
Taittinger - takaisin ja menestykseen
Viinitila on ollut perheomistuksessa vuodesta 1932 lähtien, ja se on kehittynyt Forest & Fourneaux'n viinitilasta, joka oli ollut olemassa jo vuodesta 1734 lähtien. Chardonnay on tämän talon tyyli. Perintökysymykseen liittyvien epäjohdonmukaisuuksien vuoksi viinitila myytiin vuonna 2005 yhdysvaltalaiselle osakeyhtiölle. Vain vuotta myöhemmin Pierre-Emmanuel Taittinger osti sen takaisin. Nykyään hän johtaa kartanoa tyttärensä Vitalien ja poikansa Clovisin kanssa. Yhteensä 288 hehtaaria on viljelty. Saint-Nicaisen benediktiiniluostari, Reimsin keskustassa sijaitseva talo, joka kuului aikoinaan Champagnen kreiville, ja Château de la Marquetterie ovat osa perheen kartanoa.
Mitä sinä annat luonnolle, luonto antaa sinulle
Pitkät perinteet samppanjanvalmistuksessa ja uudet teknologiat mahdollistavat erinomaisen samppanjan valmistuksen. Maata on jo vuosia kynnetty maaperän yhteensopivuuden periaatteen mukaisesti. Esimerkiksi helmikuusta heinäkuuhun maaperä kynnetään useita kertoja ilman haitallisia torjunta-aineita. Rivien välissä kasvava ruoho estää veden nopean haihtumisen. Joitakin Taittingerin tilan tontteja kyntävät yksinomaan paikalliset käsityöläiset. He kyntävät vanhan perinteen mukaisesti Ardennien hevosten vetämillä auroilla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet punnitaan kellarissa, etiketöidään ja rekisteröidään. Sijainnista ja lajikkeesta riippuen ne puristetaan. Puristaminen on tehtävä varovasti ja hitaasti. Osa viinikellarista on jopa 18 metrin syvyydessä maan alla, Saint Nicaise -nimisen benediktiiniluostarin kellarissa. Optimaaliset olosuhteet ensiluokkaisten samppanjoiden valmistukseen.
Comtes de Champagne Blanc de Blancs Taittingerilta
Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs on hyvin erityinen samppanja, jota voidaan valmistaa vain, jos hyvin erityiset edellytykset täyttyvät. Esimerkiksi sadon on oltava poikkeuksellisen laadukasta. Vuonna 2004 sato oli poikkeuksellisen hyvä, ja Comtes de Champagne 2004 syntyi. Rypäleiden sadonkorjuu alkoi syyskuun puolivälissä, ja se oli yksi Champagnen historian parhaista sadoista. Hohtavan vaaleankeltainen väri houkuttelee nauttimaan tästä samppanjasta, ja sen pitkäkestoinen ja intensiivinen perlage on kiehtova.
Ja nämä ovat seuraavat rypälelajikkeet Champagne Taittinger:
VINELLO & Partner tarvitsee suostumuksesi tietojen käyttöön, esimerkiksi kiinnostuksen kohteitasi koskevien tietojen näyttämiseen. Suostumus annetaan napsauttamalla OK-painiketta. lisää