🍇 Tokaji Aszù 3 Puttonyos ihastuttaa samettisella koostumuksellaan ja 30 kuukauden kypsymisellä unkarilaisessa tammessa
🍰 Nauttikaa tästä viettelevästä jälkiruokaviinistä erinomaisesti paistettujen omenoiden jogurttikastikkeen tai täytettyjen punasipulien kanssa
🇭🇺 Valmistettu Tokaj Oremus -tilalla, tämä jalo tippa yhdistää Furmint-, Keltainen Muscat- ja Hárslevelü-viinirypäleet kuuluisa Tokaj Hegyalja -alueelta
pakkaus!
Lisätietoja Tokaji Aszù 3 Puttonyos 0,5 l - Tokaj Oremus
Lasiassa Tokaji Aszù 3 Puttonyos Tokaj Oremus -yhtiöltä esittelee upeasti kiiltävän vaaleankeltaisen värin. Tämä viini näyttää myös ytimessä heijastuksia. Viinilasia pyörittäessä tämä jälkiruokaviini erottuu upealla kirkkaudellaan, joka saa sen tanssimaan elävästi lasissa. Tämän Tokaj Hegyalja -alueen jälkiruokaviinin tuoksu houkuttelee pinkkipampelmoosin, aprikoosin, nektariinin ja päärynän vivahteilla. Juuri sen hedelmällinen luonne tekee tästä viinistä erityisen.
Tokaji Aszù 3 Puttonyos voidaan oikeutetusti kuvata poikkeuksellisen hedelmälliseksi ja samettiseksi, koska se on valmistettu miellyttävän suloisella makuprofiililla. Tämä silkkinen tokajilainen tarjoaa kevyen ja monipuolisen elämyksen suussa. Tämän hyvin ikääntymiskykyisen Tokaj Hegyalja -alueen jälkiruokaviinin finaali viehättää lopuksi huomattavalla jälkimaulla. Jälkimakuun liittyy myös mineraalisia vivahteita saven ja tulikivien hallitsemilta alueilta.
Tokaj Oremus Tokaji Aszù 3 Puttonyos -viinin valmistus
Ensiluokkaisen ja upean elegantuuden omaavan Tokaji Aszù 3 Puttonyos -cuvéen perusteet Tokaj Oremus -yhtiössä ovat Furmint, Gelber Muskateller ja Hárslevelü -rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Tokaj Hegyaljassa. Vines upottavat juurensa syvälle savi- ja tulikivimaaperään. Tämä Unkarilainen tokajilainen viini kerätään käsin vain optimaalisessa kypsyysasteessa. Käsinpoiminnan jälkeen viinirypäleet kuljetetaan välittömästi puristamoon. Siellä ne erotellaan ja hienovaraisesti murskataan. Seuraavaksi tapahtuu käyminen pienissä puukonteissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Tokaji Aszù 3 Puttonyos kypsyy vielä 30 kuukautta unkarilaisista tammitynnyreistä.
Suositukset ruoanpariksi Tokaji Aszù 3 Puttonyos -viinille Tokaj Oremus -yhtiöltä
Juokaa tätä Unkarilaista tokajilaista mieluiten kohtuullisesti viilennettynä lämpötilassa 11 - 13 °C ja tarjoilkaa se paistettujen omenoiden jogurttikastikkeen, japanilaiseen tyyliin valmistetun kiviaistafileen kasviksilla tai couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Tokaj Oremus