• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Sekthaus Raumland

Sekthaus Raumland

Mehr zu Sekthaus Raumland
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
alkoholittomat
9999
NV
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
alkoholittomat
Kuohuviini Kuohuviini
Saksa Saksa
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
17,78 €*
0.75 l (23,71 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
9999
NV
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
Kuohuviini Kuohuviini
Saksa Saksa
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
20,68 €*
0.75 l (27,57 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
9999
NV
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
Kuohuviini Kuohuviini
Saksa Saksa
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
21,98 €*
0.75 l (29,31 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

15 % alennus - Viimeiset pullot!
Säästä nyt täällä!
☀️ 10 % kesäale ☀️ Kesäiset hinnat
Tutustu nyt!
Väistämättömät viinit
Nämä viinit sinun pitäisi nauttia!
1
1 - 19 / 19

Sekthaus Raumland - unelma omasta kuohuviinistäsi

Sekthaus Raumland on perheyritys Flörsheim-Dalsheimissa Pfalzin läänissä. Volker Raumland kasvoi maatalousperheessä, jolla oli viinitarha, joten hän tuli kosketuksiin viinin kanssa jo varhain. Vaikka hän tunsi vetoa tähän ammattiin, hänen vanhempansa "laittoivat" hänet kaupalliseen oppisopimuskoulutukseen. Mutta koska koko homma tuntui hänestä liian tyhjältä, hän jatkoi viininviljelyä Geisenheimissa. Yliopistossa hän tutustui ensimmäisen kerran kuohuviinin valmistukseen ja oli niin innostunut, että hän teki myöhemmin Müller Thurgausta kuohuviiniä suoraan vanhempiensa kellarissa. Hänen kuohuviininsä voitti sokkotastingin muutamaa kuukautta myöhemmin, minkä Volker näki merkkinä siitä, että hän omistautui täysin ilmeiselle kutsumukselleen.

Raumlandin perhe

Raumland-kuohuviiniyritys syntyy

vuonna 1984 valmistettiin ensimmäinen Raumland-kuohuviini. Rypäleet olivat peräisin hänen vanhempiensa viinitarhasta, ja kuohuviini valmistettiin pullokäymällä. Kaksi vuotta myöhemmin hän tapasi tulevan vaimonsa Heide-Rosen. vuonna 1990 he molemmat ostivat Flörsheim-Dalsheimissa sijaitsevan Villa Merkelin ja 4 hehtaarin viinitarhan. Peruskivi muurattiin seuraavien vuosien aikana, Volker oli paljon liikkeellä ja käytännössä siirtotyöläinen. Hän ajeli viinitilalliselta toiselle liikkuvan jalostuslaitoksen kanssa ja valmisti kuohuviiniä heidän rypäleistään.

Sekthaus Raumlandin uusi sukupolvi

carole Lefèvre liittyi yritykseen vuonna 1997, itse asiassa vain työharjoitteluun. Raumlandit viettivät lopulta seitsemän vuotta viinien kehittämisessä yhdessä hänen kanssaan. vuonna 2005 Gault Millau myönsi Raumlandin kuohuviinille ensimmäistä kertaa tunnustuksen, mikä on suuri virstanpylväs. vuonna 2015 perhe avasi uuden viinikaupan, ja vuonna 2019 tyttäret Katharina ja Marie-Luise liittyivät perheyritykseen. Niiden myötä muutos kohti kestävämpää kehitystä on myös tulossa yritykseen. Raumland on ollut VDP:n jäsen vuodesta 2020 lähtien.

Villa Merkel, vanha tuotantolaitos

Kuohuviinin tuotanto Sekthaus Raumlandissa

Raumlandin kuohuviinit perustuvat nykyään kolmeen tärkeään pilariin:

  • Luonnonmukainen viininviljely
  • Méthode Traditionnelle
  • pitkä hiivan varastointi

Viini ja menetelmät

Viini on peräisin Rheinhessenin ja Pfalzin viinitarhoilta, joille on ominaista kalkkikivi-, lössi- ja mergelipohja. Viinit, kuten ensimmäinenkin, valmistetaan edelleen klassisesti pullokäymisellä, joka tunnetaan myös Méthode Traditionnelle -menetelmänä, sillä nykyaikaisemmat menetelmät perustuvat nykyään painesäiliöihin. Tämä klassinen kypsytysmenetelmä on edelleen kuohuviinien tuotannon keihäänkärki, ja sitä käytetään myös esimerkiksi samppanjassa. Yhtä tyypillistä on hiivan pitkä varastointi, joka kestää vähintään 36 kuukautta. Yksittäisiä viinejä kypsytetään pullossa jopa 120 kuukautta.

Uuden viinitilan kirjoitus

Vaihe vaiheelta Raumland-kuohuviiniin

Kellarissa rypäleet puristetaan vaiheittain siten, että vain rypälelajikkeen ydin, niin sanottu cuvée, käytetään. Perusviinejä käydään ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä ja puutynnyreissä, minkä jälkeen niitä kypsytetään sakan päällä. Kukin lohko viiniytetään erikseen, jotta perusviinit säilyttävät luonteensa. Tämän jälkeen viinien sekoittaminen cuvémentaation avulla voi kestää useita kuukausia.

Tätä seuraa tirage, jossa rypäleen puristemehun, hiivan ja sokerin seos lisätään toisen käymisen käynnistämiseksi. Tämän jälkeen seuraa pitkä pullossa kypsytys, jonka jälkeen viinit asetetaan ravistelulaatikoihin ja käännetään, jotta hiiva siirtyy pullon kaulaan. Kun hiiva on laskeutunut, se poistetaan jäätämällä pullon kaula ja poistamalla korkki. Annostusta lisätään hävikin kompensoimiseksi.

Raumlandin kuohuviinit

Raumlandin kuohuviinitalo tarjoaa nykyään kolme linjaa:

  • Perinne (36 kuukauden hiivakypsytys)
  • Réserve (90 kuukauden varastointi)
  • Grande Réserve (120 kuukauden kypsytys)
Lage von Sekthaus Raumland

Lisätietoja Sekthaus Raumland

Osoite
Firmenname:Sekthaus Raumland GmbH
Katu:Alzeyer-Straße 123C
Kaupunki:67592 Flörsheim-Dalsheim
Maa:Saksa
Region:Rheinland-Pfalz
Kontinent:Eurooppa
Kontakt & Web
Website:https://raumland.de/
E-Mail:[email protected]
Telefon:+49 6243 908070
NACH OBEN