• ♥ Tällä hetkellä 22.017 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Masottina

Masottina

Täältä löydät valikoimamme viinejä Masottina.

Mehr zu Masottina
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ei saatavilla
9999
NV
Ei saatavilla
Kuohuviini Kuohuviini
Puolikuiva Puolikuiva
Italia Italia
16,18 €*
0.75 l (21,57 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
9999
NV
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
Kuohuviini Kuohuviini
brut - bruto brut - bruto
Italia Italia
20,28 €*
0.75 l (27,04 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Ei saatavilla
9999
NV
Ei saatavilla
Kuohuviini Kuohuviini
brut - bruto brut - bruto
Italia Italia
Veneto (IT) Veneto
22,18 €*
0.75 l (29,57 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

15 % alennus - Viimeiset pullot!
Säästä nyt täällä!
1
1 - 9 / 9

Masottina - kyltit seinällä 

Masottina on kuohuviinin tuottaja Venetosta. Viinitila sijaitsee osoitteessa Castello Roganzuolo, keskellä arvostettua Prosecco-aluetta. Täällä tuotetaan luultavasti Italian tunnetuinta kuohuviiniä mitä erilaisimmissa lajikkeissa. Viinitilaa johtaa Dal Biancon perhe.

Masottinan tarina alkaa vuonna 1946, jolloin Epifanio Dal Bianco osti Gorgo al Monticanon tilan sekä viisi hehtaaria viinitarhaa ja maatilan. Kun taloa kunnostettiin, yhdestä alkuperäisestä seinästä löytyi sana Masottina, josta tuli uuden yrityksen nimi. Adriano, Epifanion poika, liittyi myöhemmin perheyritykseen. Coneglianon yliopistossa suoritetun viinitutkimuksen tutkinnon myötä hän toi uutta vauhtia yritykseen. Näin saatiin käyttöön nykyaikainen tuotantotekniikka, jolla varmistettiin korkea ja tasainen laatutaso. Adriano perusti veljiensä kanssa myös Terre di Oglianon viinitilan, joka tuottaa viinejä myös Masottinalle. Poikiensa Federicon ja Filippon kanssa Masottinaan kuuluu nyt perheen kolmas sukupolvi. He tukevat isäänsä myyntipäällikkönä ja varajohtajana.

Adriano ja hänen poikansa Federico ja Filippo

Proseccon alue - Masottinan koti

Masottinan viinit valmistetaan perheen vuosien varrella hankkimilta 280 hehtaarin viinitarhoilta. Prosecco-alueen kumpuilevat kukkulat tarjoavat ihanteellisen pohjan, jonka ansiosta viiniköynnökset voivat hyödyntää pitkät aurinkoiset päivät. Pääasiallinen rypälelajike, josta suurin osa Proseccosta valmistetaan, on Glera-rypäle, joka oli viime aikoihin asti myös kuohuviinin nimi. Alueen yksittäisillä alueilla viljellään kuitenkin myös muita rypälelajikkeita, joista osa voidaan sekoittaa Proseccon kanssa. Tällaisia lajikkeita ovat mm:

  • Pinot Nero (Pinot Noir), josta valmistetaan rosé-proseccoa
  • Bianchetta Trevi
  • Perera

ja joitakin muita.

Parhaat alueet sijaitsevat Valdobbiadenen ja Coneglianon kuntien sekä Asolon kaupungin ympäristössä. Näiltä viljelyalueilta peräisin olevat viinit, jotka on viiniytetty Proseccon tuotantosuuntaviivojen mukaisesti, saavat kantaa merkintää "Prosecco Superiore". Terroirille on tyypillistä pääasiassa savi, kalkkikivi ja hiekkakivi, mutta se vaihtelee suuresti eri osa-alueilla. Meren ja Alppien välissä sijaitsevan sijainnin vuoksi ilmasto vaikuttaa molempiin, ja jatkuva ilmanvaihto auttaa rypäleitä kehittämään optimaalisen laatunsa. 

Fileepaloja ovat Rive - pienet, vaikeasti viljeltävät huippuviinitarhat pienten kylien ympärillä, joista Proseccon parhaat laadut tulevat. niitä on tällä hetkellä tunnustettu 43; Masottinan Rive-viinit tulevat Oglianon kunnasta. Noin 20 prosenttia tämän kunnan viinitarhoista on Dal Biancon perheen viljelemiä. Tämän huippuviinitarhan rypäleet korjataan yksinomaan käsin.

Näkymä Masottinan viinitilalle

Polku Masottinan kellariin

Laadukkaan tuotannon hengessä Adriano otti käyttöön viinin kuljetuksen painovoiman avulla viinikellariin, jotta rypäleet ja rypäleen puristemehu eivät hapettuisi liikaa. Se alkaa rypäleiden saapumisesta viinitilalle, jatkuu pehmeällä puristuksella ja kuljettaa rypäleen puristemehun käymistankkeihin. Kypsytys säiliöissä ja huolellinen seuranta johtavat Masottina-viinien valmistumiseen, jotka ovat tuttujen rituaalien tulosta ja jotka edustavat erinomaisia historiallisia terroireja, yhden viinitarhan valintaa tai cuvéen taitavaa sekoittamista. Vain tällä tavoin voidaan määritellä kunkin yhdistelmän maku- ja aromipotentiaali ja ilmaista se viinissä tyylikkäänä ja selkeänä tuotteena.

Masottina valmistaa nykyään monenlaisia kuohuviinejä, joista löytyy jokaiselle alueen ystävälle jotakin. Alkaen Virage-kuohuviineistä, jotka ovat talon "pop-viinejä" ja jotka muodostavat perustason segmentin. Collezione 96 muodostaa selkärangan klassisella Proseccolla, jonka nimi tulee talon yksinkertaisen Proseccon Decanter-lehden vuoden 2017 kilpailussa saamista 96 pisteestä. Costabella-viinit ovat talon luomuviinejä, joiden tuotantoprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota kestävyyteen. Masottinan Calmaggiore- ja Viaventi-viinit ovat kunnianosoitus maakunnan pääkaupungin Trevison Prosecco-kaupungille. Valikoiman huipulla ovat Coneglianon ja Valdobbiadenen kuntien kukkuloilta peräisin olevat Contragranda-sarja sekä R.D.O.-viinit(Rive di Ogliano).

Lage von Masottina

Lisätietoja Masottina

Osoite
Firmenname:Masottina
Katu:Via Bradolini, 54
Kaupunki:31020 Castello Roganzuolo (TV)
Maa:Italia
Region:Veneto
Kontinent:Eurooppa
Kontakt & Web
Website:https://www.masottina.it/
E-Mail:[email protected]
Telefon:+39 438 400775
NACH OBEN