✨ Calmaggiore Prosecco Spumante Brut hurmaa elävällä kuplatuksellaan ja kermamaisella tekstuurillaan
🍽️ Nauti viinin viilennettynä turskan kanssa kurkkudijonihöystön tai jogurtti-minttu-peston kera spaghetti
🍇 Glera-rypäleestä valmistettu, tämä elegantti kuohuviini edustaa Venetosta parasta Masottina-tilalta
pakkaus!
Lisätietoja Calmaggiore Prosecco Spumante Brut DOC - Masottina
Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva Calmaggiore Prosecco Spumante Brut paljastuu lasissa loistavasti hohtavan platinan keltaisena. Tämän kuohuviinin perlage on lasissa eloisa ja pitkäkestoinen. Tämä Masottina-kuohuviini esittelee tuoksussa kaikenlaisia vihreän omenan ja greippien aromeja. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, ruostumattomassa teräksessä kypsyttäminen lisää vielä muita aromeja, kuten limenlehtiä.
Makuaistissa tälle kevytjalkaiselle Prosecco Spumante -viinille on ominaista uskomattoman kevyt ja kermainen rakenne. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Calmaggiore Prosecco Spumante Brut on suutuntumaltaan pehmeä ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän Veneton viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Prosecco DOC:sta, peräisin olevan kuohuviinin jälkimaku on valloittava ja hyvä jälkimakuinen.
Vinification of the Calmaggiore Prosecco Spumante Brut from Masottina
Tämä tyylikäs kuohuviini Italiasta on valmistettu Glera-rypäleestä. Tämän Italiasta peräisin olevan kuohuviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsin korjatun sadon jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja puristetaan huolellisesti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Kun cuvée on koottu, sitä kypsytetään Charmat-menetelmällä. Masottina Calmaggiore Prosecco Spumante Brut kypsyy useita kuukausia pullossa, minkä jälkeen se puristetaan.
Suosituksia Masottina Calmaggiore Prosecco Spumante Brut -juomalle
Tämä italialainen Prosecco Spumante sopii parhaiten 5-7 °C:n lämpötilassa jäähdytettynä turskan, kurkun ja sinappivihannesten kanssa, vihannesmuhennoksen ja peston kanssa tai spagetin, jogurtin ja minttupeston kanssa nautittavaksi.