Toimitusaika n. 16-18 Työpäivinä
Toimitusaika n. 16-18 Työpäivinä
Toimitusaika n. 16-18 Työpäivinä
Kesäiset hinnat
Pulloja koristaa ylpeä härkä, solera-prosessi on täällä kotonaan, ja Osborne -perhe valmistaa edelleen ensiluokkaista sherryä, brandyä ja viiniä.
Osborne alkaen El Puerto
Sherryn kolmion El Puerto de Santa María on osittain velkaa maineensa brittiläiselle kauppiaalle Thomas Osbornelle, jonka vuonna 1772 perustama vientiyritys loi tuotemerkin, joka tunnetaan ja rakastetaan maailmanlaajuisesti.
Osborne on jo yli 200 vuoden ajan edustanut korkealaatuisia konjakkeja ja väkeviä alkoholijuomia. Yritys on historiansa aikana laajentunut ensin konjakkien valmistuksen myötä ja myöhemmin Montecillon ja Malpican viinitiloihin tehtyjen investointien myötä. Osborne Sherryn suuri vetovoima sai aikaan todellisen noususuhdanteen Espanjan markkinoilla, joka ei jäänyt vain Englantiin ja Yhdysvaltoihin. Nykyään Osborne's Toro de Osborne edustaa ensiluokkaista espanjalaista brandya ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita jokaiseen makuun.
Toro de Osborne
Perheyritys, joka on nyt kahdeksannessa sukupolvessa, työllistää maailmanlaajuisesti yli 900 henkilöä ja myy tuotteitaan 40 maassa. Valmistajan tavaramerkki on härkä. Tämä vuonna 1956 suunniteltu ikimuistoinen symboli ilmentää Osborne-tuotteiden temperamenttia, ilmaisuvoimaa ja luonnetta. Yhteensä 90 teräksistä Osborne-härkää, jotka on vuodesta 1997 lähtien luokiteltu Espanjan maiseman olennaisiksi osiksi, koristavat nyt Espanjan pääteitä ja merkitsevät tärkeitä paikkoja paikallisessa maisemassa.
Osborne sherry, viini ja portviini
Maailmankuulut Osbornen väkevät alkoholijuomat ovat peräisin heidän omilta viinitarhoiltaan, joille on istutettu Palomino Fino- ja Perdo Ximénez -rypäleitä. Vaikka raaka-aineet ovat aina samat, perheyrityksellä on kokemusta sherryn ja brandyn valmistamisesta monenlaisissa makuvaihtoehdoissa - kuivasta erittäin makeaan. Brandy de Jerezin lippulaiva, Brandy de Jerez, tislataan tislaamalla kuparisissa potti- ja pylväsitislaimissa. Tämä järjestelmä eroaa olennaisesti muissa maissa käytetyistä prosesseista.
Solera-prosessi
Osbornen tislaamon solera-prosessissa eri vuosikertojen tynnyrit pinotaan pyramidiksi päällekkäin. Pohja koostuu vanhemmista vuosikerroista ja ylin tynnyri nuorimmista. Noin kolmannes sisällöstä poistetaan tynnyreistä etukäteen. Nuorin tynnyri täytetään vähitellen alla oleviin tynnyreihin ja sekoitetaan vanhempaan rommiin. Samalla kun brandy jatkaa kypsymistään uudessa tynnyrissä, osa edellisestä sisällöstä siirtyy alempaan tynnyriin, joten lopulta syntyy eri vuosikerroista koostuva sekoitus. Siksi Osborne-brandyyn tarkkaa vuosikertaa ei voida päätellä solera-prosessin perusteella.
Osborne Brandy de Jerez ja tislattujen alkoholijuomien erikoisuudet
Brandy de Jerezin lisäksi Osbornen väkevien alkoholijuomien valikoimaan kuului myös meripihkaisia sherryerikoisuuksia ja viiniä. Niistä klassikoita ovat mm:
- OsborneVeterano: Osbornen klassikko on luultavasti tunnetuin Espanjasta peräisin oleva viina. Sherry kypsyy perinteisessä solera-menetelmässä, joten luumun ja rypäleiden aromien lisäksi myös tammen sävyt tarjoavat harmonisen nautinnon.
- Osborne 103 Negra: Puhdas brandyn maku paljastuu 103 Negra Brandy de Jerez Solera Reserva -brandyssä, joka on hienoimpien rypäleiden ja intensiivisen kypsytyksen harmoniaa solera-juoman nauttimista varten.
- Tawny Port: Tempranillo-, Tinta Barroca-, Touriga Nacional- ja Touriga Franca -rypälelajikkeista valmistetussa portviinissä on makeita ja täyteläisiä hunajan ja puun sävyjä. Tawny Port kypsyy perinteisissä 550 litran putkitynnyreissä.
- Conde de Osborne Dali: Vuosien ajan kypsytetyn, ihanan sisällön lisäksi myös pakkauksella on tärkeä rooli. Kukaan muu kuin Salvador Dalí ei nimittäin antanut pullolle sen ulkoasua. Todellinen katseenvangitsija sherryn kanssa.
- Carlos I imperial X.O: Gran Reserva: Sekoitus erityisen hienoja viinitisleitä, jotka kypsyvät yli 20 vuotta valkotammitynnyreissä. Huippubrändi hienostuneisiin tilaisuuksiin.
Lisätietoja Osborne
Osoite | |
---|---|
Firmenname: | Osborne Internacional |
Katu: | Calle Salvatierra 6 |
Kaupunki: | 28034 Madrid |
Maa: | Espanja |
Region: | Madrid |
Kontinent: | Eurooppa |
Kontakt & Web | |
Website: | http://www.osborne.de/index.php |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/OsborneExperience?ref=ts&fref=ts |
Twitter: | https://twitter.com/osborne_es |
Telefon: | +34 956 869 000 |
Unternehmen | |
Perustamisvuosi: | 1772 |