• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Etter - La Fine Eau de Vie

Etter - La Fine Eau de Vie

Mehr zu Etter - La Fine Eau de Vie
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
9999
NV
Ei saatavilla
10 % Summer-Sale
Sveitsi Sveitsi
23,88 €*
0.1 l (238,80 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 4-6 Työpäivinä

Ei saatavilla
Säästä 6 %, osta 24!
10 % Summer-Sale
9999
NV
Ei saatavilla
Säästä 6 %, osta 24!
10 % Summer-Sale
Sveitsi Sveitsi
11,78 €*
0.02 l (589,00 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Myynnissä
Myynnissä
Sveitsi Sveitsi
23,98 € * 20,38 €*
0.1 l (203,83 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 4-6 Työpäivinä

15 % alennus - Viimeiset pullot!
Säästä nyt täällä!
☀️ 10 % kesäale ☀️ Kesäiset hinnat
Tutustu nyt!
Väistämättömät viinit
Nämä viinit sinun pitäisi nauttia!
Kokeilupaketit
Nyt kokeile monimuotoisuutta ja säästä!
1
2 3 4
1 - 25 / 79

csm_Lagerung-Reifung-Familie-Etter-c-pr-1920_fe2ea96340

Destilleri Etter - pitkä historia

Jo vuonna 1823 maanviljelijä Johann Bapist Etter Menzingissä harjoitti sivutoimenaan omien kirsikoidensa tislausta. Näin hän loi perustan menestystarinalle. Vuonna 1879 Paul Etter perusti kaupallisen Etter-tislaamon. Tämän jälkeen keskityttiin 110 vuoden ajan yksinomaan kirsikkatislaukseen. vasta vuonna 1981, uusien modernien laitteiden valmistamisen jälkeen, valikoimaa laajennettiin muihin hedelmätyyppeihin. Mutta se ei ollut vielä kaikki; vuonna 2010 tuotiin markkinoille ensimmäinen Johnett Swiss Single Malt -viski ja kaksi vuotta myöhemmin neljäs sukupolvi otti tislaamon haltuunsa.

Korkein laatu kaikilla alueilla

Huolehtia ainoastaan korkeasta laadusta on yritykselle Etter itsestäänselvää. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan monia korkealaatuisia yksivaiheisia prosesseja tuotannossa. Makeat polttokirsikat tulevat täysin alueen Zugersee parhailta kasvupaikoilta Sveitsin sydämessä. Etterin talossa valmistetaan viisi täysin erilaista kirsikkapolttovoimaa sekä monia muita hedelmäpaloja, kuten Williams-päärynää tai Vieille Prune -nimistä hedelmäjalostetta.

Työ luonnollisten raaka-aineiden, kuten kirsikoiden ja Williams-päärynöiden, kanssa on erittäin työlästä. Suku, maaperä, ilmasto, kypsyysaste ja sääolosuhteet vaikuttavat merkittävästi hedelmäpaloiden laatuun. Vain täysin kypsät ja aromikkaat hedelmät pääsevät työnsä jälkeen tislaamoon. Hyvinä satovuosina, jolloin laatu on erinomaista, valmistetaan varastoon. Kaikki hedelmätyypit käsitellään sitten Etterin talossa ja saatetaan fermentaatioon. Luonnollinen fermentaatio saa aikaan tärkeän muutoksen hedelmässä olevan sokerin alkoholiksi.

Etter_Ernte_2-1dAN1SrG54mcyW

Tislaus ja kypsytys Etterin pojilla

Tislaajan taide koostuu siitä, että tislausprosessin aikana erotetaan etu- ja takasuodatus keskivaiheista. Tähän tarvitaan runsaasti kokemusta, hienoa nenää ja hyvin koulutettua makuaistia. Perhe Etter arvioi yhdessä tislaajamestarin kanssa nuoren tisleen puhtautta, buquetia ja intensiivisyyttä. Näin jokaiselle hedelmäpaloille annetaan talon henkilökohtainen leima. Tuoretta Zugerberger-lähdevettä lisätään, jotta saavutetaan oikea alkoholipitoisuus erinomaiselle juomanautinnolle. Tämän jälkeen taitava kypsytys varmistaa erinomaisen makuharmonian nenästä kitalaiseen ja siitä eteenpäin. Riippuen lajista, hedelmäpalat kypsyvät useita kuukausia tai kivettyneiden hedelmien kohdalla useita vuosia.

Lage von Etter - La Fine Eau de Vie

Lisätietoja Etter - La Fine Eau de Vie

Osoite
Firmenname:Etter Söhne AG
Katu:Chollerstrasse 4
Kaupunki:6300 Juna
Maa:Sveitsi
Region:Juna
Kontinent:Eurooppa
Kontakt & Web
Website:http://www.etter-distillerie.ch/de
E-Mail:[email protected]
Facebook:https://www.facebook.com/EtterSoehneAG
Telefon: +41 41 748 51 51
Fax:+41 41 748 51 55
Unternehmen
Perustamisvuosi:1870
NACH OBEN