🍷 Koe nauttia Doppio Passo Bio Primitivo -viinin pehmeästä makuelämyksestä käytännöllisessä 6 pullon etu-viinipaketissa
🍽️ Täydellinen herkullisen kasvispadan kanssa, jossa on pestoa, tai murean ankankoiven kanssa sokeriherneitä
🌍 Valmistettu käsin kerätyistä Primitivo-viinirypäleistä CVCB:ltä, tunnetusta Apulian viinialueesta
Vuosikerrat
Toimitusaika n. 2-4 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja 6er Vorteils-Weinpaket - Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
Kallistettaessa lasia voi tämän punaviinin täydellisen tasapainon havaita, sillä sen seinämillä lasissa ei ole vettä tai siirappimaisia tai liköörimäisiä jälkiä. Lasissa tämä CVCB:n punaviini paljastaa aromeja varjokirsikoista, mustikoista, mustaherukoista, luumuista ja mustista viinimarjoista, lisättynä tammen, paahdetun barrique-tyylin ja itämaisten mausteiden sävyillä. CVCB:n 6 pullon etuviinipaketti tarjoaa kielelle uskomattoman hedelmäisen maun, joka johtuu luonnollisesti sen jäännösmakeasta makuprofiilista. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja tiheä. Sen voimakkaan hedelmäisen hapokkuuden ansiosta 6 pullon etuviinipaketti on suussa unelmallisen raikas ja eloisa. Jälkimaussa tämä nuori viini Apulian viinialueelta hurmaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Taas kerran esiin nousevat luumun ja mustakirsikan vivahteet.
CVCB 6 pullon etuviinipaketin vinifikaatio
Tässä punaviinissä korostuu selvästi yksi rypälelajike, nimittäin Primitivo. Tälle upeasti tasapainotetulle puhtaan lajikkeen viinille CVCB:ltä on käytetty vain virheetöntä rypälemateriaalia. 6 pullon etuviinipaketti on todellinen vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu erinomaista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Kun rypäleet ovat kypsyneet täydellisesti, ne korjataan käsin ilman karkea- ja vähän valikoivia koneita. Korjuun jälkeen viinirypäleet pääsevät välittömästi puristamoon. Tässä ne lajitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käymisprosessia tapahtuu ruostumattomassa terästankissa kontrolloidussa lämpötilassa. Vinifikaatiota seuraa muutaman kuukauden kypsytys hiivasakan päällä ennen kuin viini lopulta siirretään.
Ruokasuositus CVCB 6 pullon etuviinipaketille
Nauttikaa tämä italialainen luomupunaviini parhaimmillaan 15 - 18 °C lämpötilassa vihannespata, mantelilla maustetun pinaattigratiinin tai sokeriherneiden kanssa tarjoillun ankankrystyn seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Casa Vinicola Carlo Botter