- Dieser Vin Santo aus besten Trauben ergänzt hervorragend Gerichte wie Kokos-Kefir-Creme oder Brombeer-Sahne-Dessert
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus der Toskana besonders kraftvoll
- Dieser italienische Vin Santo eignet sich hervorragend
Lisätietoja Vin Santo dell'Empolese DOC 0,5 l - Fattoria Montellori
Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva Vin Santo dell'Empolese on lasissa väriltään tiheän vaaleankeltainen, kullankeltainen. Viinilasia pyöritellessä tämä jälkiruokaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunalla olevina voimakkaina lasimaalauksina. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä tuoksuja sultanasta, hedelmäleivistä, kuivatuista hedelmistä ja luumuista. Siinä on myös vivahteita mustasta teestä, kaakaopavusta ja kanelista.
Tämä Fattoria Montellorin kuiva jälkiruokaviini on tarkoitettu viininjuojille, jotka pitävät täysin kuivasta viinistä. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan erittäin kypsän jälkiruokaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen huomattavalla jälkivaikutelmalla.
Fattoria Montellorin Vin Santo dell'Empolese -viinin valmistus
Vinification of the Fattoria Montellori Vin Santo dell'EmpoleseVoimakas Vin Santo dell'Empolese Italiasta on Trebbiano-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Vin Santo dell'Empolese on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Vin Santo dell'Empolese -viinin rypäleet korjataan täydellisen fysiologisen kypsyyden varmistuttua yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa koneellista käsittelyä. Manuaalisen sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys hienolla sakan päällä useita kuukausia ennen viinin pullottamista.
Ruokasuositus Fattoria Montellori Vin Santo dell'Empolese -viinille
Tämä jälkiruokaviini Italiasta nautitaan parhaiten maltillisesti jäähdytettynä 11-13 °C:n lämpötilassa suolaisen curryn ja karitsan, persikka- ja passionhedelmäjälkiruoan tai kookos- ja kefiirikerman seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fattoria Montellori