Lisätietoja Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino DOCG - Tenute Silvio Nardi
Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino Toscanan Tenute Silvio Nardin kynästä peräisin oleva Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino esittelee pyöräytetyssä lasissa tiheän, rubiininpunaisen värin. Kun punaviinilasia kallistetaan hieman sivulle, sen reunoilta paljastuu viehättävä granaatinpunainen väri. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunalla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Tuoksussa tämä Tenute Silvio Nardi -punaviini paljastaa kaikenlaisia punaherukan ja vadelman aromeja. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys pienissä puutynnyreissä lisää aromeita, kuten vaniljaa ja neilikkaa.
Tenute Silvio Nardi Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen rakenne. Jälkimaussa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä viini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen punaherukan ja vadelman vivahteita. Hiekka- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet täydentyvät loppupuolella.
Vinification of the Tenute Silvio Nardi Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino
Tämä viini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Sangiovese-rypäleeseen. Tätä Tenute Silvio Nardin poikkeuksellisen voimakasta yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain parhaat rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Toscanassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja savimaahan. Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakas Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino kypsytetään 36 kuukauden ajan ranskalaisissa ja slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Tenute Silvio Nardi Vigneto Poggio Doria Brunello di Montalcino -viinille
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15 - 18°C:ssa täytettyjen paprikoiden, inkiväärisen punakaalin ja majoranin kera valmistetun hanhenrinnan tai kaaliruladien seuraksi.
Käyköön.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenute Silvio Nardi